2777
2789
عنوان

سلام میشه بیایین

232 بازدید | 37 پست

خانم های خوشتیپ میشه بیایین کمکم کنید

امروز عصر احتمال زیاد با پارتنرم برم‌ دیت(سرقرار)بعد یه ماه میخوایم همو تو کافه ببینیم چه تیپی بزنم؟؟ نمیخوام تیپ جلف بزنم

تو دید بقیه باشم سنگین میخوام باشم کمکم میکنید؟؟🥲🥲

سلام

خب جلف نپوش 😁

شکت داری ؟ بوت ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😹 نه ندارم دزفول هواش برفی نیست بوت بپوشم شکت ندارم فقط مانتو کتی باشلوارش دارم☹️

خب همون بپوش گلی

زیادم آرایش نکنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

مرسیی عشقم،چشم حتما پنکک نمیزنم ساده ارایش میکنم🤌🏽😌

اورین عزیزم

خوش بگذره

اورین عزیزم خوش بگذره

فدات دیروز استرس داشتم درحد مرگ خیلیی بد بود چون قهر کردم بعد یه ماه زنگ زدم بهش،دیشبم لرزداشتم باهاش حرف زدم گرمم شد خوب شدم🥲🤦🏻‍♀️🤭😁

فدات دیروز استرس داشتم درحد مرگ خیلیی بد بود چون قهر کردم بعد یه ماه زنگ زدم بهش،دیشبم لرزداشتم باها ...

😂😂 عزیزم