حالا میخام بگم که چرا عکسشو گذاشتم. ... این مرد اوایل عقدمون هنوزم تقدیم میگف اهل هیچی نیستم ...
عجیبیب چه بد.. ببین اسی اگر مطمعن هستید به اعتیادش یا ارتباطش باکسی تو عقد جدا بشی بهتره بری زیر یسقف بایه بچه جدا بشی فکراتو کن اگر این مسائل رو داره.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عجیبیب چه بد.. ببین اسی اگر مطمعن هستید به اعتیادش یا ارتباطش باکسی تو عقد جدا بشی بهتره بری زیر یسق ...
من مطمعنم فق سیگار ک خودش گف .. ارتباط با کسی رو نمیدونم چجوری ثابت کنم ... خسته شدم ازش بقران ی رویییی داره آدم ازش میترسه تو مهمونیا بهم میگه دورت و بگردم و فلان ولی اصن کنترل عصاب نداره سرشو میکوبه به دیوار دو س بارم روم دس بلند کرده
مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین
من مطمعنم فق سیگار ک خودش گف .. ارتباط با کسی رو نمیدونم چجوری ثابت کنم ... خسته شدم ازش بقران ی رو ...
وای خاک عالم... اینارو تو عقد دیدی ازش؟؟؟ ببین این فرا تر از سیگار مراقب باش خودتو بدبخت نکنی.. عصبی بودنش دست بلند کردن همش نشونه اس.. الان امید به اینده و زندگی داری.. هر لحظه خودتو نجات بده..
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
زبون بازای ی چیزی کش،خدا ببخشه منو،خودت عکس گذاشتی و نظر خواستی دختر
مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین
مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی ، ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون - با تشکر
حالا میخام بگم که چرا عکسشو گذاشتم. ... این مرد اوایل عقدمون هنوزم عقدیم میگف اهل هیچی نیستم ...
خدا بهت رحم کنه
چندوقت نامزد بودی؟؟؟
چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
اسی جان عقدی شما اگه رابطه هم داشتی باز ب اینده فک کن برو مشاوره خوب