2777
2789
عنوان

خسته شدم بخاطر کارای مامانم

360 بازدید | 14 پست

میخوام غذا بخورم میاد بالا سرم وای میسته میگه اول بسم الله بگو‌.میخوام بیام خونه میگع اینیستاشو باز میکنه میگه ببین جات تو جهنمه نماز اول وقت نمیخونی بخدا فقط حرص میخورم.میگه تو قران نوشته مرد مآزاده زنشو زندانی کنه خونش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی روانشناس ببرینش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اینستا داره؟😁بگو رفتیم اون دنیا خدا بابت وقتایی ک هدر دادیم مجازاتمون میکنه.اینستا هم ک محل هدر وقت ...

خسته شدم باور کن فقط میگه وای ارایش میکنی نامحرم ببینه جات وسط جهنمه من فقط میگم اگاه باشی

یه قسمت اززندگی پس اززندگی هست که یه مردبه زن وبچه اش بخاطرححاب ومسائل دینی خیلی گیرمیداده اونجاکه رفته عذابش دادن بخاطراین کارش والان که برگشته بودپشیمون بودازکارش همینودانلودکن بهش نشون بده

کدوم قسمتهههه

بخدااسم آقارویادم نیست ولی برای ماه رمضون سال قبل بودآقاهم مشهدی بودن...وهیچ اتفاق خاصی براشون نیفتاده بودفقط خواسته بودبشینه روی مبل یه کم پاش سرخورده بودوهمین اتفاق باعث شده بودبره اون دنیاوبرگرده

خودش فک میکنه خیلی خوبه مستقیم میره بهشت

خیلی ها حواسشون به خودشون نیست ، بخصوص که مادر هست و وظیفه خودش میدونه اینها رو بهت بگه.

ولی راهش رو بلد نیست. اول خودش باید الگو بشه برای بچه هاش. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز