2777
2789

سلام بچه ها 

من دیروز یه داستان عجیب از یه متخصص زنان شنیدم 

یه خانمی برای انجام لابیا پلاستی و APR به یه ماما مراجعه میکنه و ماما توی مطب عمل رو انجام میده و بیمار به خونریزی میفته ماما برای درمانش فقط بخیه میزنه به طوری که وارد رکتوم میشه وقتی بیمار میرسه بیمارستان متاسفانه از واژنش مدفوع خارج میشده این یعنی بخیه های زیادش باعث فیستول و احتمالا بزرگ‌تر از فیستول شده بوده ، استاد میگفت دو تا مشت فقط نخ بخیه تو اتاق عمل خارج کردن، استاد به همسر بیمار میگه چرا رفتید پیش ماما و اصلا تو مطب این عمل انجام شده ، گفته از اینستا پیدا کردیم🙄 و چیز وحشتناک تر اینکه خیلی راحت گفته من ازدواج دوم خانمم هستم و چون ناخن کار بوده و درآمد داشته ازدواج کردم باهاش الانم که اینجوری شده ازش جدا میشم😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیگه چه عمل کوفتیه مد کردن اخه اونجا هم دنبال زیبایی هستن؟! ذهنتو زیبا کن اح... مق

باید ی جوری پول از مردم بتیغن دیگه

ی روز بینی؛  ی روز پیکر تراشی

دکترم دکترای قدیم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ادم خودش باید عاقل باشه 

تو اینستا همه دکتر شدن از حامد رییسی اخراجی و اون دکترهای زیر دیپلم طب سنتی و طب اسلامی  و این ماماها واخوندهایی که پاشونو کردن تو کفش دکترها ووو ...اینقدر از این چیزا هست خودمون عاقل باشیم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

[QUOTE=326682214]باید ی جوری پول از مردم بتیغن دیگه ی روز بینی؛  ی روز پیکر تراشی دکترم دکترای قدیم[/QUOTE 

خانمه رفته بود اونجاشو عمل زیبایی و تنگ کرده بود که شوهره را بخودش مجذوبتر کنه  ! اما سوهره ظاهرا چشاش دودو میزنه و خانم امنیت روانی نداره 

حالا هی بخودت برس هی از دیروز بدحجابتر شو برو دنبال این عملها 

گیرم چارتا مرد نگات کنن ازینور نمیتونی یه مرد رو وفادار داسته باشی. و این چرخه معیوب ادامه داره 

ذهن زیبا و شخصیت والا زن رو ارج و قرب میده 

خدا ب ادم عقل داده اینستا ک هیچ چیزی درش واقعی نیست چطور اعتمادمیکنن و سلامتی شون و بخطر میندازن 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

میگن عقل نباشه جان در عذابه 

اخ ادم عاقل میره تو مطب عمل انجام میده 

اصلا این عملهای مسخره چیه زنا ب چ قیمتی خودتون رو زیر دست هر کسی میندازید مگ شما کالا هستید برای رضلیت مشتری تن ب هر چیزی میدین 

خدا ب ادم عقل داده اینستا ک هیچ چیزی درش واقعی نیست چطور اعتمادمیکنن و سلامتی شون و بخطر میندازن&nbs ...

والا اینستا حتی ی اشپزی هم میزاره ادم اعتماد نمیکنه درست کنه بعد اینا از اینستا دکتر پیدا میکنن 

والا اینستا حتی ی اشپزی هم میزاره ادم اعتماد نمیکنه درست کنه بعد اینا از اینستا دکتر پیدا میکنن  ...

ارع ب خداااا

من ک اصلا اعتماد نمیکنم ی دکتر بخام برم میگردم بهترینش و پیدا میکنم ب اینجور عمل ها اصلا اعتقادی ندارم ک چی اونجا زیبا نباشه بدرد نمیخوره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ارع ب خداااا من ک اصلا اعتماد نمیکنم ی دکتر بخام برم میگردم بهترینش و پیدا میکنم ب اینجور عمل ها اص ...

اصلا مگ تا حالا شنیدیم مردی اونجاشو عمل کنه؟ 

واقعا دیگ شور عمل رو دراوردن