تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
عزیزم خیلی زیاد نیست که الان همه چی خیلی گرون شده به دل خوش استفاده کنی خدا رو شکر کن پول دوا دکتر نکردی.از دو هفته پیش واسه بیماری پسرم ۳ ملیون خرج کردم همش پول دارو و ویزیت و عکس و اینا شده حالا کنار اینا هزینه رفت وامد و منظر نشستن و استرس هم در نظر بگیر
واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
نه بابا کار خوبی کردی خریدی به خوشی ازشون استفاده کنی و لذتشونو ببری
من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما میگی درسته. اگر میخوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصلهی خاله خشتکبازی رو ندارم.
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻