2821
2789
عنوان

امام زمان

259 بازدید | 7 پست

ایا منو دوستداره با وجود گناهانم 

من لایق فراموش شدنم کاش حداقل بدونم اینو 

و اینقدر امیدوار نباشم چون داره اذیتم میکنه 

الان به مرحله ایی رسیدم دوستدارم روبروم بشینه و بگه چرا این همه بلا سرم اومده و اخرش چی میشه 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج

این دعای امام زمان برای ما که میگیم پیرو وشیعش هستیم 

أَللهُمَّ إِنَّ شِيعَتَنا خُلِقَتْ مِنْ شعاع أَنْوَارِنَا وَبَقِيَّةِ طينَتِنا وَ قَدْ فَعَلُوا ذُنُوباً كَثِيرَةً إِتّكالاً عَلى حُبّنا وَ وِلايَتِنا فَإِنْ كَانَتْ ذُنُوبُهُمْ بَيْنَكَ وَ بَيْنَهُمْ فَأَصْلِحْ بَيْنَهُمْ وَ قاضِ بِها عَنْ خُمْسِنَا وَ اَدْخِلْهُمُ الجَنَّةَ فَزَحْزِحْهُمْ عَنِ النَّارِ وَلَا تَجْمَعُ بَيْنَهُمْ وَ

بَيْنَ أَعْدائِنا في سَخَطِكَ.»پروردگارا شیعیان از پرتو نور ما و باقیمانده گل وجود ما آفریده شده اند و گناهان فراوانی به پشتگرمی دوستی و ولایت ما انجام داده اند پس اگر گناهانشان میان تو و آنها فاصله ای پدید آورده میان آنها را اصلاح کن و گناهانشان را از خمس ما جبران فرما

پروردگارا آنها را از آتش دور کرده در بهشت جای ده و همراه دشمنان ما در خشم و

عذاب خویش نیفکن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این دعای امام زمان برای ما که میگیم پیرو وشیعش هستیم  أَللهُمَّ إِنَّ شِيعَتَنا خُلِقَتْ مِنْ ...

ولی من چطور میتونم باهاشون صحبت کنم 

واقعا احتیاج دارم به مهر پدریشون به راهنماییشون .

من گیر کردم وسط چراهای زندگی کاش به ضعف و ناتوانی من نگاه کنه 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
ولی من چطور میتونم باهاشون صحبت کنم  واقعا احتیاج دارم به مهر پدریشون به راهنماییشون . من گیر ...

نماز امام زمان بخون سلام الله الکامل التام..

زیارت یاسین ۹روز بین اذان تا طلوع خورشید

مدام بگو یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی فقد بلغ مجهودی

دوازده بار بگو المستغاث بک یا صاحب الزمان 

مطمئن باش جواب میگیری 

من بارها تجربه کردم

نماز امام زمان بخون سلام الله الکامل التام.. زیارت یاسین ۹روز بین اذان تا طلوع خورشید مدام بگو یا ...

ممنونم از راهنماییت دوست گلم 

لطفا لطفا هر طور که فکر میکنی دعات براورده میشه 

دستت رو به آسمون ببر و برای این حال روز من دعا کن 

چشم عزیزم 🌹❤️

روشن به جمال مولا 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز