درسم و بخونم ن؟اخه چ شاغلی بخدا جاریم شاغله کلا بچش ولو اینور اونور
بخون سعی کن شغل دولتی داشته باشی . مردم ک اینو نمیفهمن عزیزم فقط چشمشون بیوفته ب ی زن کارمند به به و چه چه میکنن. تازه میگن خانوم شاغل باشه بچش در آینده موفق تر از بچه های دیگس.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چه فامیل سطح پایینی داری ارزش زن به حجب وحیا و نجابتشه به درستکار بودن و اخلاق خوبشه نه شاغل بودن
خیلی سطح شعورشون پایین بخدا منی ک بچم و نگهداری میکنم شوهر داریم عالیه زندگیم خوبه رو نمیبینن یکی کشاغل خونش همیشه کثیف غذا فقط سیب زمینی و بادمجون میپزه و بچش و نگه نمیداره رو بالاتر از من میبینن