2777
2789
عنوان

میل ج.سی

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره اش اینه مشغول باشی که وقت نکنی برای خودت وقت بزاری مشغول باشگاه درس کار مهارت هر چیزی و اطرافتو شلوغ کنی من هر موقع بیکار شم شهوتم بیشتر میشه

بیکاری بزرگترین عامل گناهه بعدی تنهایی عدم ارتباط اجتماعی

شده خودارضایی بکنید ولی ازدواج نکنید تا از لحاظ روانی و عاطفی و اجتماعی به بلوغ نرسیدید صرفا چون میل ...

الان داری نصیحت میکنی؟ 

هیچ اطلاعی از خودارضایی داری که اینجوری با قطعیت حرف میزنی ؟ با همین حرفای امثال شما یه عده ای افتادن تو دام این اعتیاد لنتی

خنثی
صب درس مبخونم میاد تو فکرم ..ورزش میکنم میاد تو فکرم 

تو خونه ای ؟ روزانه چند ساعت تو خونه ای ؟ روزانه چند ساعت با بقیه ارتباط داری ؟ اینا مهم ترین تاثیرات برای کنترلن . اگه فقط به جز خواب بعد شام تو خونه ای مسئله دیگس .

ولی تجربه ثابت کرده خونه موندن و نبود ارتباط اجتماعی باعثشه . اینجور وقتا خانواده نباید سخت بگیرن 

الان داری نصیحت میکنی؟  هیچ اطلاعی از خودارضایی داری که اینجوری با قطعیت حرف میزنی ؟ با همین ح ...

خود ارضایی زیاد ضعف اعصاب میاره مشکل اعصاب افسردگی اضطراب کم شدن کارایی مغز فراموشی کم شدن برکت زندگی فرد خیلی بده کسی بیوفته دیگه تمومی اینم که میگه خودش تجزبه نداشته آدم صیغه کنه بهخر از خ . ا هس

الان داری نصیحت میکنی؟  هیچ اطلاعی از خودارضایی داری که اینجوری با قطعیت حرف میزنی ؟ با همین ح ...

الان من اگه بگم صرفا بخاطر میل جنسی ازدواج کنن و تشویقشون بکنم به اینکار و یه آدم معذرت میخوام اشغال گیرشون بیاد اولین نفر خود شما خفت منو میگیری و نترس اطلاعاتم بالاتره نسبت به خیلیا شماهم روی کاری که تمام جامعه و حتی خود تو دارن انجامش میدن اینجوری تعصب خالی نکن