2777
2789
عنوان

مشکلات نامزدی

747 بازدید | 41 پست

بچه ها شب یلدا خانواده نامزدم اومدن خونمون یلدایی بیارن  .خواهرم و همسرش  هم بودن .من یه خواهر دارم فقط که ۱۰ ساله ازدواج کرده . سر میز شام بودیم ،همه غذاشون تموم شده بود .و داشتیم ظرفارو جمع میکردیم .برادر نامزدم دوباره غذا کشید بخوره . شوهر خواهرم زد به شانه پدرم و به شوخی گفت بابا بابا علیرضا رکب زد بهمون.  

(علیرضا برادر نامزدمه ۱۹ سالشه ) . 

خانواده نامزدم ناراحت شدن .

لطفا اگه مطمئنید بهم بگید شوهر خواهرم واقعا حرف زشتی زده ؟ آدم شوخی هست . 

یه بار سر نامزدیم حضور داشت و یه بار هم برای شب یلدا .

خواهرمم شب یلدا از دعوای اخیر منو نامزدم اطلاع داشت .یکم قیافش ناراحت بود. و وقتی خانواده نامزدم از خونه ما رفتن مادرش گفت خواهرش انگار به زور پذیرایی میکرد . 

نامزدم کینه کرده از خواهرم و شوهرش .گفته من خانوادمو جایی نمیبرم که بهشون بی احترامی بشه .

شوهر خواهرم شب نامزدی هم به خانواده نامزدم گفت خودتونو معرفی کنید .به مادرش برخورده بود که کوچیکتر به بزرگ‌تر نمیگه خودتو معرفی کن .

من نمیدونم باید چیکار کنم 

نامزدم میگه تو باید مدیریت کنی وقتی دامادتون بد صحبت میکنه 

وقتی خواهرت به زور پذیرایی میکنه . 

کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل نامزدته ک چشمش ب دهنه مادرشه ببینه اون میگ بده یا خوبه از اولم باهاش لج افتاده اگ الان نتونی خانوادتو بالا نگه داری دو روز دیگ قطع رابطم میکنی در ضمن دعوای شما و شوهرت ب خواهرت مربوط نیست ک تو ظاهر نشون بده 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

خبب اون شوخه اینام فکر میکنن هرکی هرچی میگه لابد منظور داده و تو دلش یه چیزدیگه س

به نظرم بخند و جدی نگیر خودتو بزن به اون راه بگو چییییی؟؟؟؟ آهاااا اونو میگی اون خیلی شوخه با همه شوخی میکنه بگو اوکی بهش میگم حواسش جمع باشه بیخیال بابا

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
بخام بالا نگه دارم باید از باجناق دفاع کنم 😐

من باشم ب نامزدم میگم این ناراحتی ها طبیعیه دوطرف نسبت ب هم شناهت ندارند و زود از هم دلگیر میشند

من با خواهرم و دامادمون صحبت میکنم ک بیشتر مراعات کنند از طرف دیگه هم شما درک کن ک من نمیتونم از خواهرم دل بکنم و باهاشون قطع رابطه کنم شما هم سعی کن بخاطر من توی مراسم ها شرکت کنی

من باشم ب نامزدم میگم این ناراحتی ها طبیعیه دوطرف نسبت ب هم شناهت ندارند و زود از هم دلگیر میشند ...

نه میگه نباید باهاشون از قبل صحبت کنی 

باید توی جمع از من دفاع کنی پشت من باشی 

یا دامادتون بد صحبت میکنه جواب بدی