2777
2789
عنوان

دختر مجرد

170 بازدید | 11 پست

دخترای مجردی ک کار نمیکنین عذاب وجدان میکشین؟

من از سن کوچیک کار کردم و الان ک ۲۴سالمه کار نمیکنم نشستن خونه از کار کردم حالم بهم میخوره ولی مثلا دختر خالم میخاد پلیس شهر مامانم میگه ماشالا آخرش صاحب کار شد من عذاب وجدان میگیرم آخه اون خانوادش کار هم کنه از لحاظ مالی تامینش میکنم ولی من کار میکردم منو کلا فراموش کردم یدونه هزاری هم نمیدادن حتی پول دکتر دندونپزشک هم با خودم بود دگ‌از کار کردن بیزار شدم

من میخواستم کار کنم بابام نزاشت منم دیگه عذاب وجدان ندارم🗿جز وقتایی که دستش تنگه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخواستم کار کنم بابام نزاشت منم دیگه عذاب وجدان ندارم🗿جز وقتایی که دستش تنگه

من تز۱۶سالگی‌میگفتن نمون خونه برو کار کن برا خودت ولی رفته رفته مسئولیت منو از دوششون انداختن و واقعا خیلی سختی کشیدم الان نشستم خونه یاد گرفتن بهم پول میدن و ماهیانه میدن 

من تز۱۶سالگی‌میگفتن نمون خونه برو کار کن برا خودت ولی رفته رفته مسئولیت منو از دوششون انداختن و واقع ...

میفهمم عزیزم سخته وقتی به یه سبک زندگی عادت کنی و بعدش ازش محروم بشی، نمیتونی کار آنلاین بکنی که توی خونه باشی؟

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ولی دقت کردین اکثرا دخترا این حسو دارن ولی پسرایی که بیکارن به یه ورشونم نیست😐

آره ولی من هرچی زن متاهل شاغل دیدم یه جوری سختی میکشن یه جوری شوهرشون مسئولیت پذیر نیست برا همینم من بیزار شدم از شاغل شدن بیشتر هم خانوادم باعث شدن مثلا میگفتم کفشم پارس میگفتن کار می‌کنی دا میخری

میفهمم عزیزم سخته وقتی به یه سبک زندگی عادت کنی و بعدش ازش محروم بشی، نمیتونی کار آنلاین بکنی که توی ...

سرمایه ندارم میخاستم برم کار ناخن اینا سرمایه ندادن 

آره ولی من هرچی زن متاهل شاغل دیدم یه جوری سختی میکشن یه جوری شوهرشون مسئولیت پذیر نیست برا همینم من ...

اره منم موافقم با حرفت بیشتر معلم ها این مدلین شوهراشون.میشه تا مجردی سر کار بری متاهل که شدی بشینی خونه اگه دیدی جنبه شو نداره طرف

سرمایه ندارم میخاستم برم کار ناخن اینا سرمایه ندادن 

هعییی چی بگم؛ البته خب محیط اینجور جاها هم خیلی خوب نیستا ولی سعی کن یه هنر خوب یاد بگیری، عذاب وجدان هم نداشته باش خودشون مقصرن دیگه😑دیگه یه دختر بالغ باید بتونه واسه این چیزای زندگیش تصمیم بگیره که متاسفانه توی مملکت ما همچین چیزی تعریف نشده