vza مدیر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 329 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست بچه ها ذکری دعایی بلدید واسه جدایی بین دو نفر بخونم از هم داره میپاشه همه چی راهی هم بلد نیستم فقط یه چیزی که نتیجه گرفته باشید زن شوهر نیستن •|دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد✨🤍 1402/11/12 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vza مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 329 میتونی خونه اون آقا یا ژنه بری? خونه زنه آره میتونم •|دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد✨🤍
دزد__دریایی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 واسه عاشق کردن هم راهکاری داری البته اعتقاد ندارم ولی دوست دارم امتحان کنم یه بارم بببینم راسته یا ن ... ن کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
vza مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 329 ن خب حالا این خاک قبرستون چیه •|دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد✨🤍
دزد__دریایی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 خونه زنه آره میتونم والا میترسم بگم. اتفاق بدی پیش بیاد خاک قبرستان چون همش جن و روح داره. همشم کافر ممکنه به مرگ ختم بشه. به نظرم ولش کنید بهتره کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
vza مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 329 والا میترسم بگم. اتفاق بدی پیش بیاد خاک قبرستان چون همش جن و روح داره. همشم کافر ممکنه به مرگ ... خب چیه تو بگو •|دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد✨🤍
vza مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 329 والا میترسم بگم. اتفاق بدی پیش بیاد خاک قبرستان چون همش جن و روح داره. همشم کافر ممکنه به مرگ ... الان درخواست میدم قبول کن ب خودم بگو اینجا نگو که همه بببین •|دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد✨🤍
vza مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 329 دیگه بر عهده خودت. با دستکش یک زره خاک قبرستان بگیر بزار تو پلاستیک. اصلا نیاری تو خونت ها. بریز تو ... میشه بیای شخصی یه لحظه تو کارت دارم •|دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد✨🤍
vza مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 329 والا میترسم بگم. اتفاق بدی پیش بیاد خاک قبرستان چون همش جن و روح داره. همشم کافر ممکنه به مرگ ... بیا دیه •|دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد✨🤍