2777
2789
عنوان

معجزه شد 😱

1277 بازدید | 10 پست

سلاااااام کیا تا حالا ماساژ صورت انجام دادن ؟ من دو روز اینکارو انجام دادم به طرز خیلی عجیبی تو این دو روز پوست صورتم صاف تر شد چین های روی صورت اگه کم عمق باشه رو محو می‌کنه عمیق هم صدردصد اگه کامل از بین نره باعث میشه کم تر دیده بشه خودتون میتونید تو خونه طرز صحیح ماساژ یاد بگیرید انجام بدید من قبلش کرم مرطوب کننده میزنم 

🤍

من تو یوگا انجام میدم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چه مدلی ماساژ میدی

نمی‌دونم دقیق چطوری بگم پیشونیمو رو به بالا یا حالت دورانی ماساژ میدم بین دوتا ابرو رو به سمت بالا گونه ها و چونه رو به سمت عقب یعنی گوش ماساژ میدم ببین برو پیش یه ماساژور یا تو اینترنت بگرد پیدا کن هر نوع ماساژی هم نمیشه داد اگه اشتباه باشه ممکنه چروک بندازه رو پوستت

🤍