2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق خیلی بده؟

629 بازدید | 45 پست

من یه شوهری دارم که تازگیا خیلی اخلاقش بد شده اونم بخاطر اینکه خیلی دعوا کردیم. 

شوهرم تو بحثا یهو یه آدم دیگه میشه انگار هیچی دیگه براش مهم نیس. اونقدر سرد رفتار میکنه ک حالت از همه چی بهم بخوره

ولی وقتای عادی ادم شادیه باعث جذب شدنت ب زندگی و اینا میشه. حواسش بهم هست. ولی خب خیلی بحث میکنیم باعث شده خیلی عوض شه

مثلا ما دو روز پیش تصمیم گرفتیم دیگه باهم مثل قبلنا خوب باشیم و بودیم خداییش. ولی امروز خیلیییی بچم رفت رو مخم منم قاطی کردم با شوهرم کاری نداشتم ولی خب کلا قاطی کردم عصبانی شدم. بعد شوهرم بحثش گرفت که چیه پس چرا فکر میکنی تو فقط زندگیو بلدی. چه رفتاریه....بازم بحثمون شد

حالا برگشته بود میگفت من دیگه میخام بیخالت باشم اصلا لیاقت نداری خوب باشیم و اینا...

بخدا خستم... نمیدونم چرا انقد این بشر مودیه. کاش میتونستم طلاق بگیرم برم بمیرم. ولی بچم چی...ولی خودم چی..‌ اصلا نمیدونم چیکار کنم دیروز گفتم دیگه منو تنها نزار ولی باز امشب تنها میخابم... تنها منظورم از لحاظ روحیه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم بهتره اول از یه مشاور کمک بگیرید و اگه مشکلتون حل نشد، طلاق گرفتنه خیلی بهتره از زندگی‌ای که توش آرامش ندارید. بچه‌تون هم مطمئنا براش خوب نیست که شاهد دعواهاتون باشه و توی یه خونه‌ی پرتنش بزرگ بشه

ببین تایپ تو احساسیه و تایپ همسرت منطقی مشکل اینه تو بحث و کش میدی و یه جاهایی توجیه میکنی احتمالا آدم‌ها منطقی دنبال راه حلن تو بحث و این تو رو عصبی میکنه کش دادن و بحث کردن تو هم اونو عصبی میکنه چون حوصله زیادی برا بحث کردن ندارن یعنی اصلا درکش نمیکنن 

پدر و مادر من بعد سی سال دارن جدا میشن

چرا؟

ما ۱۰سال گذشته ولی خب تا سال قبل اینطور نبود بحثامون میگذشتیم... امسال اصلا عوض شده شوهرم دیگه تحمل نداره

طلاق که بعضی وقتا لازمه ولی پاقعا اینچیزی نیس که بخاطلش جدا شین🚶🏻‍♂️برید پیش مشاور خب

اره درکل چیزی نیست ولی واقعا دیگه حالم ازین مدلش داره بهم میخوره... خستم

مشکل شما اونقدرا حاد نیست با مشاوره و صبر و گذشت حل شدنیه

در کل هیچ زندگیه مشترکی بی دغدغه و مشکل نیست

طلاق بنظرم شروعه گرفتاریاس و شرایط خاص میطلبه که آدم قید همه چیز و بزنه 

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

چرا؟ ما ۱۰سال گذشته ولی خب تا سال قبل اینطور نبود بحثامون میگذشتیم... امسال اصلا عوض شده شوهرم دیگه ...

زندگی سخته 

کارش حتمن سخته

به خرج خونه شاید نرسه

شاید بیرون خونه فشار روش باشه

توباید خونه رو براش یه پناهگاه امن کنی که اگه با کوه درد اومد توی خونه همه اون مشکلات یادش برن

نه اینکه توام بشی مصیبت بعدیش

فکر میکنم بهتره اول از یه مشاور کمک بگیرید و اگه مشکلتون حل نشد، طلاق گرفتنه خیلی بهتره از زندگی‌ای ...

دقیقا

خیلی دلم برا بچم میسوزه

فکر کن همیشه از هر طرف کلی قربون صدقش بریم بوس و نوازشش کنیم یهو بیایم استرس بهش وارد کنیم... نمیدونم واقعا نمیدونم چ کنم