2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

125 بازدید | 16 پست

سلام. بچه ها چند ساله جایی کار می کنم. نه حقوق داره نه بیمه. حقوقو تیکه تیکه می ده و همیشه باید التماسش کنیم تا بده. الان حقوق ماه پیشمو نداده هنوز. صد بار بهش گفتم. گفت تو این هفته می دم. ظهر پیام دادم حقوق بده. جواب نداد. شب پیام دادم جواب نداد. زنگ زدم سه بار جواب نداد. پیام دادم هر وقت جواب دادی و پولمو دادی میام دفتر. گفت این عقده بازیا چیه درمیاری. شورشو درآوردی و...... . منم گفتم حقوقمو ندادی هنوز. اعصابمو خورد کرد. دلم نمی خواد فردا برم. چون بد حرف زد بام. ولی اگه نرم پولمو نمی ده. منم خیلی لازم دارم. چی کار کنم؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شرايط مشابه داشتم با آرامش و صحبت منطقي پول رو بگير و ديگه نرو عمر شما با ارزش تر از اين حر ...

صحبت؟ اصلا صحبت حالیش نیست. ده بار تا حالا گفتم ولی کو گوش شنوا

سلام شرايط مشابه داشتم با آرامش و صحبت منطقي پول رو بگير و ديگه نرو عمر شما با ارزش تر از اين حر ...

من همین ۱۰ روز پیش یک جا کار می کردم داخل انبار با یکی بحث کردم نرفتم حقوق اون ۲ تومان از من بیشتر بود ولی من زیاد کار می کردم دیگه نرفتم صاحب کار هم ۱۰ بار زنگ زد جواب ندادم گفتم دیگه اونجا کار نمیکنم از خیر عیدی بقیه گذاشتم حال فشار بکشه

ربخش اینه میخواستم راهنماییت کنم ولی نمیدونم اداره ست شرکته ، کار آزاده  اگر میدونی حقوق نمیده ...

کار آزاده. باید صد بار بهش بگیم تا بده. من می خوام نرم ولی نمی دونم چطوری. 

من میتونم راهنماییت کنم

تقریبا کارم مربوط میشه به اینجور مسائل

میتونی بری اداره کار ازش شکایت کنی و بهتره که مدارک داشته باشی دال بر اینکه اونجا کار میکردی و دستمزد دریافت میکردی

مثلا قرارداد

گردش حساب بانکی

حضور و غیاب

و البته اداره کار معمولا خودش میره تحقیق و زمانی که ثابت بشه کار میکردی بهت رای میده

و می‌فرستند تامین اجتماعی برای حق بیمه

وقتی تامین اجتماعی حق بیمه ت رو گرفت نامه میده اداره کار و اداره کار حقوقت رو به نرخ روز از حلقوم صاحبکار میکشه بیرون 

بیمه حقوق عیدی و سنوات و ....

فقط باید پیگیر کارت باشی و ممکنه تا سه چهار ماه طول بکشه