ترکیده3 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 8288 عنوان اگه کسی اطلاعات پزشکی خوبی داره بیاد 518 بازدید | 55 پست مدتی سر درد های عجیبی سراغم میاد. مخصوصا ناحیه گیجگاهی سرم. فکم قفل میشه. وقتی میخورم یه چی بخورم کل استخون های صورتم وسرم درد میگیرهو دکتر هم هم برای یکی دو ماه بعد وقت داده اما من واقعاعذاب میکشم کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 1402/11/11 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترکیده3 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 8288 فکت یا دندونت عفونت نکرده؟ چرا فکم عفونت کرده سونوگرافی رفتم گفت عفونت کرده . ازمایش هم دادم گلبگول های سفیدم به شدت پایین کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1414 چرا فکم عفونت کرده سونوگرافی رفتم گفت عفونت کرده . ازمایش هم دادم گلبگول های سفیدم به شدت پایین بخاطر فکت هست شک نکناگر دندون قروچه داری برو دندان سازی برات یه نایت گارد بسازن کم کم فشار دندونات زیاد میشه روهم و باعث شکستگی دندونات میشه عفونت فکتم حتما برطرف کن چون کم کم میزنه به ریشه تمام دندونات
ترکیده3 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 8288 بخاطر فکت هست شک نکن اگر دندون قروچه داری برو دندان سازی برات یه نایت گارد بسازن کم کم فشار دندونات ... دندون قروچه ندارم اصلا. کپسول نوشته برام اونا رو مصرف میکنم ولی اصلا تاثیر نداره. کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1414 دندون قروچه ندارم اصلا. کپسول نوشته برام اونا رو مصرف میکنم ولی اصلا تاثیر نداره. دو هفته مصرف کن اگر نتیجه نداد دکترتو عوض کناما حتما پیگیر باش تا نزده به ریشه دندونات
ترکیده3 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 8288 دو هفته مصرف کن اگر نتیجه نداد دکترتو عوض کن اما حتما پیگیر باش تا نزده به ریشه دندونات ممنونم ازتmri نوشته برام از سرم کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید
miss_yeganeh عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1414 ممنونم ازتmri نوشته برام از سرم خواهش میکنم عزیزمانشالله که چیز خاصی نیست و سلامت باشی
ترکیده3 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 8288 خواهش میکنم عزیزم انشالله که چیز خاصی نیست و سلامت باشی مرسی عزیزم کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید
karlie1d عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 357 علائم کلی خیلی از بیماری هارو دارید میگید که حتی پزشک هم در اولین معاینه و بدون ازمایش و....نمیتونه تشخیص بده اینجام سوال پزشکی نپرسید کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.
ترکیده3 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 8288 دندون پزشکی نرفتی تازگیا ؟ نه نرفتم کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید
anilo عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 1258 دندون قروچه ندارم اصلا. کپسول نوشته برام اونا رو مصرف میکنم ولی اصلا تاثیر نداره. گلم خشک کن پاکستانی گیربیاری خوبه واینکه پوست اناربجوشون تودهنت غرغره کن نخواستین بشه دیدین شد
ترکیده3 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 8288 علائم کلی خیلی از بیماری هارو دارید میگید که حتی پزشک هم در اولین معاینه و بدون ازمایش و....نمیتونه ... جواب آزمایش گفتم خوب گلبول های سفید به شدت پایینه کم خونی دارم جواب سونو هم عوفنت فک بود الان هم mri نوشته . کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید