2777
2789

مدتی سر درد های عجیبی سراغم میاد. 

مخصوصا ناحیه گیجگاهی سرم. 

فکم قفل میشه. 

وقتی میخورم یه چی بخورم کل استخون های صورتم وسرم درد میگیرهو دکتر هم هم برای یکی دو ماه بعد وقت داده اما من واقعاعذاب میکشم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

فکت یا دندونت عفونت نکرده؟

چرا فکم عفونت کرده سونوگرافی رفتم گفت عفونت کرده . ازمایش هم دادم گلبگول های سفیدم به شدت پایین

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکم عفونت کرده سونوگرافی رفتم گفت عفونت کرده . ازمایش هم دادم گلبگول های سفیدم به شدت پایین

بخاطر فکت هست شک نکن

اگر دندون قروچه داری برو دندان سازی برات یه نایت گارد بسازن کم کم فشار دندونات زیاد میشه روهم و باعث شکستگی دندونات میشه

عفونت فکتم حتما برطرف کن چون کم کم میزنه به ریشه تمام دندونات

بخاطر فکت هست شک نکن اگر دندون قروچه داری برو دندان سازی برات یه نایت گارد بسازن کم کم فشار دندونات ...

دندون قروچه  ندارم اصلا. کپسول نوشته برام اونا رو مصرف میکنم ولی اصلا تاثیر نداره. 

دو هفته مصرف کن اگر نتیجه نداد دکترتو عوض کن اما حتما پیگیر باش تا نزده به ریشه دندونات

ممنونم ازتmri  نوشته برام از سرم

خواهش میکنم عزیزم انشالله که چیز خاصی نیست و سلامت باشی

مرسی عزیزم

علائم کلی خیلی از بیماری هارو دارید میگید که حتی پزشک هم در اولین معاینه و بدون ازمایش و....نمیتونه تشخیص بده اینجام سوال پزشکی نپرسید 

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.
دندون قروچه  ندارم اصلا. کپسول نوشته برام اونا رو مصرف میکنم ولی اصلا تاثیر نداره.

گلم خشک کن پاکستانی گیربیاری خوبه واینکه پوست اناربجوشون تودهنت غرغره کن 

نخواستین بشه دیدین شد   
علائم کلی خیلی از بیماری هارو دارید میگید که حتی پزشک هم در اولین معاینه و بدون ازمایش و....نمیتونه ...

جواب آزمایش گفتم خوب گلبول های سفید به شدت پایینه کم خونی دارم جواب سونو هم عوفنت فک بود الان هم mri  نوشته .