2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

91 بازدید | 8 پست

به شوهرم میگم من این دنیا رو دوست ندارم که بخوام یکی دگ رم بیارم.اصن ام اس دارم. اونم ژنتیکی.فامیلامون دارن.

میگ هیشکی اینجا رو دوس نداره, اما من ازت ی دختر میخام.

خ خودخاهه.اخه مگ زوره؟خب نمیخام😞

دخترم باید قبل ازدواج این مسائل مهم رو بگید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

وقتی ازدواج کردی باید شرایطت رو میگفتی

آیا اون باید از نعمت پدر شدن در جوانی محروم بشه چون تو دوست نداری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی ازدواج کردی باید شرایطت رو میگفتی آیا اون باید از نعمت پدر شدن در جوانی محروم بشه چون تو دوست ...

قراره ایشون 9 ماه باردار باشه بعدشم بزرگش کنه

معلومه که باید دوست داشته باشه

قراره ایشون 9 ماه باردار باشه بعدشم بزرگش کنه معلومه که باید دوست داشته باشه

درسته ولی میتونست با ی نفر که قصد بچه دار شدن نداشت

ی خودش بچه داشت و بچه نمی‌خواست

یا کسی که کلا بچه دار نمیشد ازدواج می‌کرد

اینطوری هردو راضی بودن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بهش گفته بودم. گف هر جور خودت خواسی. الان میبینه جاریم حاملس اینم گیر دادع

جاریم با اینکه ۸ سال از من بزرگتره ولی ژنش خوبه خ خوشگله.بچشم ناز میش.تازه خونواده باباشم خ پولدارن.

بعدم خونواده شوهرم اون پسرو عروسشونو خ بیشتر دوس دارن کاملا تبعیض قایل میشن بین ماها