2777
2789
عنوان

پارچ آبمیوه گیریمو شوهرم شکست😬😔

324 بازدید | 11 پست

بچه ها پارچ آبمیوه گیریم که تازه یه هفتس گرفتم شسته بودم رو آبچکان بود شوهرم میخواست ظرف برداره ک افتاد و درش شکست بعدش من سرش داد زدم که نمیبینی و اینا اونم عصبانی شد زد تو کابینت خود پارچ هم ترک برداشت خیلی ناراحت شدم دوس دارم برم بکشمش بعد رفت اتاق خوابید

عب نداره شاید تعمیراتیا پارچشو داشته باشن چون قطعات دیگشو دیدم دارن میگم

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ناراحتی نداره فرداصبح کارتشوبرداربروبخر 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدا سرتون

یکی دیگه بخر

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وای واسه منم دیروز شکست شوهرم داد دست بچم منم ترسیدم بشکنتش گذاشتم رو آبچکان یک ساعت بعد خودم رفتم ظرف بردارم افتاد شکست نفهمیدم باید شوهرمو دعوا کنم یا بچمو یا خودمو هنوزم دارم حرص میخورم

آخه اون هفته هم وقتی عصبی شد گوشیشو زد شکست دلم پره ازش

ب خودش ضرر زده

ولی این ک نمیشه... باید خودشو کنترل کنه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.