2777
2789
عنوان

کنکووور

85 بازدید | 11 پست

نظرتون درباره کنکور دادن چیه  اونم جدیدا از ۴۰۳ به بعد؟

به شخصه فکر میکنم دیگ سودی نداره و قبولی خیلی سخت شده  هزینه کتاب مشاور کلاس نجوووومی دیگه‌مثل قبل نیست ک خود خوان پیش بری  و دانشگاه قبول بشی و بعدشم کار راحت پیدا کنی انقدر شرایط رو برای دانش اموزایی ک سهمیه ندارن سخت کردن ک باید بری دنبال پول در اوردن نه تحصیل و علم اموزی 

به هر بزرگتری میگم کنکور اینجوریه گارد میگیره فکر میکنه بخاطر خودم میگم ک نمیخوام کنکور بدم😂 بابا وضع خرابه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول مشاور ۳۰ میلیون دادم کلی کتاب گرفتم ک سر جمع با آزمون ها یه ۷۰ میلیون میشن کلاس ها هم یه ۲۰ تومن 🥲

بابام هم وضع مالیش اونقدر خوب نیست از صد جا زده تا جور کنه و من مثل سگ عذاب وجدان دارم ک‌نمیخونم و میخوام بمیرم 

ارزش نداره کنکور هیچیش ارزش نداره ولی من دیگ راه برگشت ندارم 

#انسانیت

علاقه م رو دنبال میکنم ، متاسفانه کنکور یک رقابت ناسالمه ولی تنها راهیه که من بتونم به هدفم برسم 🌱

الان هر کاری هزینه و سختی داره :)

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
پول مشاور ۳۰ میلیون دادم کلی کتاب گرفتم ک سر جمع با آزمون ها یه ۷۰ میلیون میشن کلاس ها هم یه ۲۰ تومن ...

اصلا  حتی اگه هیچ هزینه ای نمیکردی ،وکلا بیخیال باشی اما بازم کنکور فشار روانی داره چون باید موقع اعلام نتایج به عالم و ادم جواب پس بدی 

سخته ب خصوص توی این سن نمیدونیم راهمون چیه و چیکار باید کرد

اصلا  حتی اگه هیچ هزینه ای نمیکردی ،وکلا بیخیال باشی اما بازم کنکور فشار روانی داره چون باید مو ...

اون ک آره ولی در کنار اون فشار روانی این همه پول و این همه امید پدر و مادرم روانم رو میریزه بهم اینکه آینده قراره چجوری پول در بیارم اصلا نمیخوام به کسی بگم پول بهم بده از طرفی هم انقدر داغونم که نای درس خوندن ندارم 

#انسانیت