2777
2789
عنوان

کنکووور

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 33 پست
تو کشوری ک   از درس بخون تا پول در بیاری تبدیل شد به.  پول داشته باش تا بتونی درس بخونی ...

قبول دارم حرفتو، الان فقط کتابای تست خداتومنه چه برسه به کلاسای کنکور و آزمون...

اما من خودم از ی خانواده متوسطم و میدونم ک تنها راه نجات من درسه پس مثل یه آدم کور و کر ادامه میدم

اما اگه واقعا حس میکنی درس خوندنو دوست نداری و علاقه و هدفت توش نیست همین الان برو سراغ چیزی ک میخوای و درستم همون دیپلمو بگیر

برعکس من خیلی موافق این کار اموزش و پرورشم به چند دلیل؛اول اینکه خیلیا رو دیدم فقط با تاثیر معدل قبو ...

درواقع فرقی نداره

قبلا عمومیارو تو کنکور تست میزدی 

الان همون کنکوره اما از نوع تشریحی

و مو ب مو باید همه چیزو بنویسی تا مصحح ازت نمره کم نکنه ک میکنه

ب هر حال دوتاشم سختی خودشو داره و همه چیز بستگی ب خوندن یا نخوندن دانش اموز داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها اصلا من هدفم کنکور نیست و قصد نا انید کردن شمارو. ندارم. ب قول یکی ک الان گفت اگه هدفتو بخوای هرجور شده میرسی بهش

من ادم کنکور نبودم الان توی ی مسیر دیگم و خیلی خوشحالم

اصل حرفم اشتباه بودن کنکور و سود بردن لاشخوراست

وگرنه خیلی قشنگه ک توی این اوضاع پای هدفت بمونی

مخصوصا توی ایرلن ک مدرک تحصیلی خیلی مهمه

منم میرم جلو تا لیسانس و فوق و اینا  اما توی ی رشته معمولی ک مدرک هم داشته باشم

درواقع فرقی نداره قبلا عمومیارو تو کنکور تست میزدی  الان همون کنکوره اما از نوع تشریحی و مو ...

خیر مخالم ،اول اینکه تشریحی خیلی راحت تر از تستی است به علاوه اینکه ما تو یک زمان کوتاه هم عمومی هم اختصاصی زا باید جواب میدادیم ،اما الان حتی زمان مناسب را هم برای جواب دادن داریم و استرسشم کمتره البته نظر منه