2777
2789
عنوان

کنکووور

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 33 پست
همش بهونهه آدمی که هدف داره میجنگه‌

عزیزم یکم این انگیزشی های زرد رو از سرت بیرون کن

فقط ب تلاش و هدف نیست

تو علاوه بر ذهنت که توش هدف داری 

زندگی واقعی رو هم داری 

محل زندگی خیییلییی تاثیر داره

وضع مالی خیلی تاثیر داره 

روحیه خیلی تاثیر داره

پول تو آرایش گگری و ناخن کاریه با این که خودم کنکور قبول شدم و کلی خوندم 

اما جایگاه اجتماعی یه فرد تحصیل کرده هرگز با بعضی مشاغل یکسان نیست، چه بسا اون مشاغل جزو پردرآمدترین ها باشند

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخون کار حقوقش بیشتر از یه پزشکه ولی پرستیژ و احترام ی پزشک یا مهندس کجا این کجا

بنظرم تو این مورد همه چیم پول نیست…

البته پزشک متخصص درامد بالایی داره

یا دندون پزشک

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
ناخون کار حقوقش بیشتر از یه پزشکه ولی پرستیژ و احترام ی پزشک یا مهندس کجا این کجا

پول داشته باشید کسی با پرستیژ و احترام کاری ندارن اونو خودت ایجاد می‌کنی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

برعکس من خیلی موافق این کار اموزش و پرورشم به چند دلیل؛اول اینکه خیلیا رو دیدم فقط با تاثیر معدل قبول شدن و سر جلسه کنکور نرفتن اونم با معدل پایین،پس قبولی خیلی راحت شده

از طرفی دروس عمومی برای دانش اموزای رشته های ریاضی و تجربی خیلی سخته و ما راحت شدیم رسما دیگه تو کنکور نمیدیمش

به علاوه برای درسای عمومی فقط احتیاج سال اخر رو بخونیم نه تست های سال های گذشته در کل خیلی مفیده ،بچه های پارسال دوازدهم مدرسمون که خیلی راضی بودن

اما جایگاه اجتماعی یه فرد تحصیل کرده هرگز با بعضی مشاغل یکسان نیست، چه بسا اون مشاغل جزو پردرآمدترین ...

خیلی ضعیفه پول الان داشته باشی همه مثل پروانه میگردم اصلا نمی‌گن چه کاریه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

عزیزم یکم این انگیزشی های زرد رو از سرت بیرون کن فقط ب تلاش و هدف نیست تو علاوه بر ذهنت که توش هدف ...

عزیزدلم چرا الان کتاب تست نداری شما؟ میتونم ی سایت بهت معرفی کنم کتاب دست دوم ازش بخری من خودم نصف کتابامو از اونجا گرفتم

ولی چرا بخاطر یه مشت سهمیه ای از هدفت دست میکشی؟

اگه چیزی ک میخوای ارزش بالا نبود بدست اوردنشم سخت نبود:)

نمی‌دونم ولی متعقدم چیزای خوب اسون نیست بدست آوردنش هر چیزی بهایی داره و همینه که ادما رو از ن ...

اره  واقعا حرفتو قبول دارم

ولی قبول داری بعضی چیزای سخت ارزشش رو ندارن؟

اونم وقتی هدفت کلییی بی عدالتی توش باشه

پسر داداشم بدون ذره ای خوندن چون سهمیه ایثار گران داره پرستاری قبول شد 

ولی من خودمو کشتم و هیچ گهی نشدم😂

عزیزم یکم این انگیزشی های زرد رو از سرت بیرون کن فقط ب تلاش و هدف نیست تو علاوه بر ذهنت که توش هدف ...

اوکی تو خوبی اینجا مجازی تو منو نمیشناسی که برام تومار نوشتی ...پس خوش باش 

👩‍❤️‍👨❤️....دانشجو پزشکی )

روحیه اره

ولی بقیشو اگه تو بخوای حله

اره بیشتر از اونی که پول داره باید بیداری بکشی باید اون خوابه تو بیدار باشی اون عید دو روزشو تعطیل میکنه تو نکنی اون غذا میخوره تو بخونی و خب خلاصه خیلی باید حمالی کنی تا به کشی که پول داره و خانواده حمایتگری داره برسی

اما فقط کافی تو بخوایی صد درصد تو این مسیر خسته میشی نا امید میشی گریه میکنی حالت از همه بهم میخوره اما مهم اینه باز میدونی چی میخوای از زندگیت

اون رشته و دانشگاه؟

یا

ازدواج؟

یا

دانشکاه ازاد؟

کار ازاد؟

و…

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
نا امبد نیستم بخدا. فقط این حقیقت رو ی مدت ک کشف کردم

از تاپیکت داره نا امیدی و اعتماد به نفس پایین میباره

من خودم کنکوریم و قشنگ درکت میکنم چی میگی اما چون تنها راه موفق شدنم درسه حاشیه نمیرم و درس میخونم فقط

تو کشوری ک  

از درس بخون تا پول در بیاری

تبدیل شد به. 

پول داشته باش تا بتونی درس بخونی

پرستیژ ب درد نمیخوره

پول داشته باشید کسی با پرستیژ و احترام کاری ندارن اونو خودت ایجاد می‌کنی 

عوم نمیدونم من فقط نظرمو گفتم

پول داری چیزه خیلی خوبیه اما تحصیلاتم خوبه

من به شخصه معتقدم کسی ک هدفش درس نیست همون اول بره سراغ اینکارا عالیه

ولی کسی ک هدف داره با اینا بخواد حاشیه بره دوتاشم از دست میده

برعکس من خیلی موافق این کار اموزش و پرورشم به چند دلیل؛اول اینکه خیلیا رو دیدم فقط با تاثیر معدل قبو ...

اره اینم  درسته

اما من کاری با نحوه کنکور ندارم

اصل کنکور نا عادلانست  از بدبختی جوونا پووول در میارن

در واقع تاثیر معدل  برای اینه ک بیشتد پول مردمو بخورن 

وبچه ها هی برن برای ترمیم معدل پول بدن