2789
عنوان

کادو مردونه

82 بازدید | 10 پست

چندین وقت دستم خالی بود و همیشه پول غذا رو اون حساب می‌کرد چون من یه وام دارم که ماهی ۳۱۰۰ قسطشه کار خاصی هم ندارم یه کانال دارم ازش کسب درآمد میکنم و قبل اون وام هر وقت میرفتیم بیرون یه بار من غذا میگرفتم ی بار اون خدایی توی این مدت هیچی واسم کم نذاشته هم کادو با اینکه سرکار نمیره ولی از لباسش ، همه چیش زد ک من تو رفاه باشم حتا شب یلدایی برام لباس گرفت ولی من هیچی نتونستم براش بگیرم الان میخام جبران کنم غذا هم ک مگم بعد دانشگاه بود همیشه می‌بردم بهترین کافه خرج یه غذا ۴۰۰ ۵۰۰ تومن هر بار میشد الان چی بخرم ک جبران بشه ؟ لباس خیلی دوسداره با ساعت و وسایل ماشین کمکم کنید میخام حسابی براش جبران کنم

نامزدین؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همیشه هم برام پول میزنه ولی میخام براش جبران کنم تقریبا کل زندگیش و گذاشته واسه من

تو این گرونیا پولات هدر نده چیزیم میخری با فکر بخر فردا روزی دست دوتاتون بگیره میبینی که وضعیتو خودتم میگی داری با یختی پول در میاری شده در حد یک گرم طلا بخر واسش ی وان یکاد که همراش باشه ولی پولت هدرنده.

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تو این گرونیا پولات هدر نده چیزیم میخری با فکر بخر فردا روزی دست دوتاتون بگیره میبینی که وضعیتو خودت ...

اتفاقا طلا خوبه ولی چطوری بگیرم براش ؟ نمیدونم استفاده میکنه یا ن خیلی جوون پسنده دوسدارم ی چیز بگیرم ک فقط خوشحالش کنه کادو مردونه خیلی سخته حالا مهم نیس اون چیز چی باشه چون این مدت خیلی پشتم بود خیلی نذاشت ذره ایی احساس بدی داشته باشم خودم متوجه میشدم ک از خودش برای من میزنه

اتفاقا طلا خوبه ولی چطوری بگیرم براش ؟ نمیدونم استفاده میکنه یا ن خیلی جوون پسنده دوسدارم ی چیز بگیر ...

براش وان یکاد بگیر بگو عشقم اینو برات گرفتم همیشه نگهدار و مراقبت باشه

ون یکاد طلا ؟

اره

نمیدونم استفاده میکنه یا چی برم قیمت کنم ببینم وسعم میرسه ؟

از ۱/۲۰۰ شروع میشه