2777
2789
عنوان

من زشتم ؟+عکس😭😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 145 پست
خوشگلی عزیزدلم  میشه سعی کنی ب اون مرد فکر نکنی ؟  خدا دوستت داشته که زود روی واقعیش رو ...

چشم

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علت طلاق تو دادگاه چی گفتین 

میگه این خانم مریضه من نمیتونم نگهداریشون کنم 

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
چه طوری میخاد ثابت کنه .باید حتما از پزشک تاییدیه مریضی شما رو داشتع باشه

تایید شدس

حتی برا ی اثبات مریضی شما پیش دکتر ی باید برید که دادگاه تعیین میکنه

من پرونده پزشکی دارم 7ساله این مریضی و دارم

قبل از عقد اطلاع داشت از بیماریتون 

خودش دکترم بود

چشم

چشمت بی بلا خوشگلم 

منم دو سال پیش از طرف ی مردی طرد شدم 

درکت میکنم . اولش سخته بعدش هر روز خدا رو شکر میکنی ک رفت .من تاپیکات رو خوندم . تو هیچ تقصیری نداری عزیزم 

خودت رو اصلا اصلا سرزنش نکن . در اسرع وقت با ی مشاور صحبت کن و  با کم ک مشاور فراموشش کن . 

چشمت بی بلا خوشگلم  منم دو سال پیش از طرف ی مردی طرد شدم  درکت میکنم . اولش سخته بعدش هر ...

هعی کاش نبودم نمیدیدم

همه حرفاش بهونه است عزیزم 

من قیافه معمولی دارم تو پیش من خیلی خیلی زیبا هستی . ولی همسرم ایرادی ازم نگرفته با اینکه ازم خیلی سره . چون اهل زندگیه . حالا یک سری مشکلات با خانوادش دارم . ولی در کل میگم کسی ک اهل زندگی باشه شلختگی چند روزه همسرش یا حتی چهره معمولیش ب چشمش نمیاد . زندگی خیلی مشکلات و چالش های بیشتری داره ک اون آقا هنوز ب اون مشکلات نرسیده جا زده . پس خدا رو شاکر باش 

نگران بکارتت هم نباش . نفر بعدی ک بیاد تو زندگیت اگر مثل این مرد نباشه به این مورد توجه نمیکنه . درس بزرگ و خیلی سختی پس دادی عزیزم 

امیدوارم به زودی زود با انسان درستی آشنا بشی تا مرهمی ب دلت باشه

خدانکنه قربونت برم من فقط دلیل شو میخوام بدونم

دلیل اش اون زن خرابه که دنبال شوهرت افتاده فکر کرده دکتر گرفته براش عشوه اومده

شما هم اعتماد به نفس نداشتی به نظرم خودت رو کم دونستی در برابرش اونم هوایی شده

شوهرت هم فکر کرده کیه تعهد نداشته کور بوده داره این غلط و می کنه

این ۳ تا دلیل اش هستن

ولی مهم ترین دلیل و من اون زنه عوضی هرزه میبینم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️