2777
2789
عنوان

من زشتم ؟+عکس😭😪

| مشاهده متن کامل بحث + 4940 بازدید | 145 پست
بیا بگو چطور شوهرت بلاکت کرده

بابا ما قرار بود 13 دی عقد کنیم بعد گفت من باید برم شهرستان زودتر 17 اذر عقد کنیم ما هم قبول کردیم بعد 28 اذر رفتیم کیش تا به کارش برسه به من اولش گفت 6ماهه تموم میشه رفتیم اونجا یهو گفت حالا یکسال تا دوسال طول میکشه منم گفتم چرا به من دروغ گفتی قهر کرد

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
بابا ما قرار بود 13 دی عقد کنیم بعد گفت من باید برم شهرستان زودتر 17 اذر عقد کنیم ما هم قبول کردیم ب ...

خوشگلم میتونی دوباره عکستو بذاری😘من نمی‌فهمم چرا خانوما هرچی میشه فکرمیکنن زشتن 🫠

میشه لطفا برای خوب شدن رابطم با عشقم یه صلوات بفرستید منم متقابلاً میفرستم♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

17 اذر میگه شرایط زندگی با تو سخته

دورت بگردم

میدونم سخته عزیزم ولی این مرد پست فطرته

هر چقدر با زندگی باهاش ادامه بدی آخرش طلاق میگیری. اگه هم طلاق نگیری تبدیل میشی به ی آدم افسرده ی مرده متحرک

جلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعته

فکر کن میخوای بری کویر. کویری که هیچ آدمی از اونجا رد نمیشه

ماشینت دم در خراب بشه بهتره یا بری وسط جاده؟

قطعا دم در خونه ات

اول اش سخته اذیت میشی ناراحت میشی

ولی بهتر از آینده ست

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بله

تاپیک های قبلی ات رو خوندم نظرم رو دادم❤️

خودت خوشگلی اون بی شعور تیپ و قیافه اش چطوره؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

دورت بگردم میدونم سخته عزیزم ولی این مرد پست فطرته هر چقدر با زندگی باهاش ادامه بدی آخرش طلاق میگی ...

خدانکنه قربونت برم

من فقط دلیل شو میخوام بدونم

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید