2789

از من میشنوی هیچ کاری نکن .و بگذر خودو راحت تر میشی 

انتقام گرفتن فقط باعث میشه لول خودتو بیاری پایین مطمعن باش همه اونو می‌شناسن یا اگر نمیشناسن ب مرور زمان می‌فهمن ب فکر حرف بقیه نباش .اون خودش ی جایی خدا ازش انتقامتو میگیره .شاید ب ظاهر ببینی که آره زندگی خوبی داره ولی تو داری ظاهر رو میبینی 

#انسانیت
از من میشنوی هیچ کاری نکن .و بگذر خودو راحت تر میشی  انتقام گرفتن فقط باعث میشه لول خودتو بیار ...

زورم میگیره از اون همه خوبی که بهش کردم و اینطوری جوابم رو داده نمیتونم بی حرکت بشینم

‌‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زورم میگیره از اون همه خوبی که بهش کردم و اینطوری جوابم رو داده

من ب یکی خیلی خوب یکردم مثل خواهرم دوسش داشتم و هواشو داشتم ولی رفت ی رازی رو بهش گفتم ب همه گفت من اصلا فکرم ب اون نمی‌رفت ب همه شک کردم ب جز اون . 

وقتی فهمیدم اون بوده باور نکردم اصلا .بهش گفتم فهمیدم تو اینکارو کردی و باهاش قطع رابطه کردم همین کافی بود براش ذهن خودم آروم. بهترین انتقام گرفتن خودتو از اون طرف و قطع رابطه .چون اون کسی رو از دست داده ک بهترین بوده براش ولی تو ی پست فطرت رو از دست دادی 

#انسانیت

تو الان بیشتر از خودت ناراحتی برای خوبی هایی که در حقش کردی برای کارهایی که براش کردی خودت رو سرزنش میکنی 

اون در حد خودش رفتار کرده و ذات خودش رو نشون داده 

اولش سخته ولی بعدش میفهمی باید کمتر از خودت توی روابط مایه بذاری و اول باید کامل طرف رو بشناسی 

کاری نکن فقط ازش فاصله بگیر و بهش بگو که بابت دروغی که گفته تو رو از دست میده 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد