سلام من دیروز دوبار بی بی چک زدم هیچ هاله ای ننداخت کاملا سفید موند امروزم زدم بلافاصله که داخت از Tرد میشد یه هاله سفید انداخت و اونیکی خطم خیلی کمرنگ صورتیه آز بتا دادم گفت مشکوک به بارداریه بنظرتون این ینی چی ینی باردارم یا نه خیلی گیج شدم قبلا که بی بی استفاده میکردم یا منفی میشد یا مثبت ولی اینبار این خط سفید نمیدونم چیه😂😂😂کسی تجربه داشته که باردار باشه؟
سلام بچه ها دیشب پریشب یه بی بی چک زدم که بعداز چندتا بی بی خراب بلخره این درست بود و یه خط خیلی پرنگو بنفش منفی افتاد خیالم راحت شدو دوتا پرژسترون زدم یه بی بی چک دیگه توخونه داشتم که خیلی رو مخم بود و دیشب باز کردمو زدم و دو دقیقه نشستم بازم یه خط قرمز منفی اومد انداختم رو میز آرایشو اومدم خوابیدم صبح رفتم نگاش کردمو با کمااااال نا باوری یه خط دیگه هم انداخته بود که مثبت بود حالا نمیدونم کی افتاده بود یه ساعت دیگه هم میرم برای آز
تورو خدا برام دعا کنین که اگه آز هم مثبت بود بچه ایندفعه سالم باشه سه تا جنین مشکل دار سقط کردم ایندفعه هم خیلی دلم بچه میخواست ولی اصلا فکرشم نمیکردم حامله بشم اخه یروز به پری مونده نزدیکی کردم شیش ماهم ال دی میخوردم با اینکه بچه دلم میخواس ولی اصلا امید نداشتم که حامله بشم حالا بازم نمیدونم تا آز ندم مشخص نمیشه وخیالم راحت نمیشه اما برام دعا کنین منم به یاد همتون هستمو دعاتون میکنم