2777
2789
عنوان

با چه رویی برم دانشگاه؟💔💔😔😔

245 بازدید | 10 پست

فک کنم درس تخصصی  ۱ واحدی که واقعا چرته هیج بدرد رشته ما نمی خوره  رو افتادم تو فرجه خونده بودم ولی خب یه ماه میگذشت یه بعدظهر براش بیشتر وقت نداشتم با خستگی تموم کردم  امروز رفتم امتحان بدم فاجعه بود من آدم بهونه گیری نیستم ولی سوالا رو خیلی غیر استاندارد داده بود😔

من ۲ تا درس ۲ واحدی سخت تر رو گذروندم و حتی یکیش نمره به احتمال زیاد خیلی خوب میشه با اینکه واقعا سخت بودن ۲ تا عمومی نمرم ۱۹ و ۲۰ چرا این درس اینجوری شد؟

درسش پیش نیازه و من باید تا مهر بعد صبر کنم و به جای ۸ ترم میشم ۱۰ ترم😭😭 از دوستام عقب میفتم به چشم بد و تنبل بهم نگاه میکنن

منی ک دوران مدرسه درس خون بودم رتبه کنکور خوب شد دانشگاه دولتی قبول شدم حتی در طول ترمم خوب بودم چرا اینجوری شد ؟ تو شکم هنوز 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا اولم:) تو شکم چرا درس به این آسونی گند زدم  زیر ۱۰ میشم ولی دقیق نمی دونم چند

پس میتونی در طول ۷ ترم برداری .امکان نداره یه درسی طوری باشه که وقتی افتادی ترم یک، دو ترم بیشتر بخونی 

معمولا ترمای آخر پیش میاد اینجوری 

قشنگ بشین به چارت نگاه کن 

بیخیال دوست.سه سال دیگه نه تو اونارو میشناسی نه اونا تو رو

پس میتونی در طول ۷ ترم برداری .امکان نداره یه درسی طوری باشه که وقتی افتادی ترم یک، دو ترم بیشتر بخو ...

امیدارم استاد قبولم کنه یا را بیاد😭😔 این درس اینجوری نیست مثلا اینی ک من افتادم فقد پاییز ارائه میشه یا درس بعدیش از بهمن چاره ای ندارم بعد من ۳ سال چجوری تحمل کنم؟