2777
2789
وقتی بیای سایت میگه تعلیق شدی

نه میگم برا من چون به در خواست خودم بود سیاه شد یعنی دائمی.  

ولی زرد و قرمز موقتیه. چیکار کنم موقتی تعلیق بشم؟

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه میگم برا من چون به در خواست خودم بود سیاه شد یعنی دائمی.   ولی زرد و قرمز موقتیه. چیکار ...

سلام عزیزم تو ی تاپیک دیدم درباره ی آقایی ک دعا پیدا کرده بود پست گذاشتین ولی تاپیکش قفله ازتون سوال دارم منم ازدواج دومم بود رفتیم شهر شوهرم اونجا بودیم جهیریه منو فرستادن اونجا ی اشنا ک مطمئنم کاراونه لای وسایل دعا گذاشته بود توی ی پارچه قهوه ای رنگ بود منم ترسیدم تو سطل اشعال با کارتن خالی ها انداختم بازش نکردم فقط ب پارچش دستم خورد زندگیم سر ۱۰روز ب حرف طلاق درگیری کشید حکم طلاقم اومده بنظرتون الان چکارکنم اون  دعا خودبخود باطل نشده؟اگ ن چجوری باطلش کنم اگ نکنم چ مشکلاتی واسم پیش میاد متشکرم عزیزم

سلام عزیزم تو ی تاپیک دیدم درباره ی آقایی ک دعا پیدا کرده بود پست گذاشتین ولی تاپیکش قفله ازتون سوال ...

سلام ببخشید بابت تاخیر چون کاربریم تعلیق شده بود.   برو دعانویس  حتما و توی خونت  سرکه قرمز و نمک  بجوشون و بریز  یک قاشق چایخوری بریز چهار گوشه خونه.   و موهاتو شونه بکن دور نریز   نگه دار جمعه  بسوزون تو فضای باز یکمم بهش الکل اصل اضافه کن 

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه