2789
منم بخدا روزای سختی دارم میگذرونم  اره تازه سالا قبل زیر ۲۰۰۰ میگرفتن🫤 امسال تعجب کردن همه با ...

اگ میخای بیا تلگرام من چن تا فیلم بفرسم راجب شروع از صفره ک برای اونایی ک س ماه آخر و شروع از صفرن 

گفته چ جاهایی باید حذف شه و منم این چیزایی ک نوشتم از رو همون فیلما بودش کانال خیلی معروفیه سیب ترش

منم بخدا روزای سختی دارم میگذرونم  اره تازه سالا قبل زیر ۲۰۰۰ میگرفتن🫤 امسال تعجب کردن همه با ...

ساکن کجایی؟

عزیززم‌امسال ظرفیت بیشتر شدهه مطمئن باش با رتبه ۱۰ هزارم برمیدارن امیدتو از دس نده 

اگ چیزایی ک گفتمو گوش کنی مطمئنم قبولی من تضمین میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟توام همسن منی😑 منم بخدا از مهر وقت داشتم هی امروز فردا کردم موندم الان اونقدررر پشیمونم از خ ...

اره همسنیم و همو درک میکنیم

اره دقیقا منم بخاطر همین عذاب وجدان اذیت میشم که چراوقت داشتم و امروز فردا کردم هی

ولی ناامید نباشیم هنوزم وقت هست و ماهم میتونیم😁

اره من تمام برنامه هامو که سرگرمشون میشدم پاک کردم کم کم میخوام بزارمش کنار از فردا کلا گوشیو کنار میزارم و استفاده نمیکنم

بیا قول بدیم بعد کنکور با خبر خوب بیایم سایت

درخواست بدم قبول میکنی؟ ک همو داشته باشیم خبربدیم

اره ترمیم شرکت میکنم حتما تومیدونی چندم ثبت نامشه؟

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
اگ میخای بیا تلگرام من چن تا فیلم بفرسم راجب شروع از صفره ک برای اونایی ک س ماه آخر و شروع از صفرن&n ...

اره دستت طلا بفرس برام

اره همسنیم و همو درک میکنیم اره دقیقا منم بخاطر همین عذاب وجدان اذیت میشم که چراوقت داشتم و امروز ف ...

اره ایوللل همینههه رفیق من🥺🥺🤗

اره درخاس بده

ن خبر ندارم ولی اگ اعلام کنن من خبر دار میشم چون کانال دارم توی کانال میگن .حتما میام بهت میگم نگران نباش 

ساکن کجایی؟ عزیززم‌امسال ظرفیت بیشتر شدهه مطمئن باش با رتبه ۱۰ هزارم برمیدارن امیدتو از دس نده  ...

اصفهان یکی از شهرستانهاش

اره من دلم روشنه امسال قبول میشم اگه کم کاری نکنم و بخونم

میگم تو این چند سال کنکور رتبه هات چند میشدن؟

اره ایوللل همینههه رفیق من🥺🥺🤗 اره درخاس بده ن خبر ندارم ولی اگ اعلام کنن من خبر دار میشم چون کا ...

😍👌🏻🥺🤍 

انگار گفتن از پانزدهم شروع میشه ثبت نامش