2777
2789
عنوان

انرژی زا خوب برای کنکوری ها

2740 بازدید | 31 پست

سلام دوستان وقت بخیر.من کنکوری هستم و بشدت در روز خسته میشم. کسی قرص،کپسول و.... سراغ داره بخورم انرژیم زیاد بشه؟.  فقط اعتیاد اور، افزایش اشتها و عوارض دارنباشه 🙏.     لطفاً راهنماییم کنید و اینکه من نمی تونم آمپول نوروبیون بزنم و آزمایش هم دادم چیزیم نیست

بخواب یک ساعتی تا انرژیت برگرده 😐

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک بار موکا خوردم خیلی انرژی گرفتم ولی در کل یک استراحت ۱۵ دقیقه ای بعد ناهار خیلی خوبه منظورم اینه دراز بکشی چشماتو ببندی ولی بعد سریع پاشی خیلی انرژی زا بود واسه من

چیزایی عجیبی از کنکوری ها میشنوم😂😐

انرژی زا میخوای؟ شب زود بخواب صبح زود بیدار شو  ، نماز هات به موقع بخون و مایعات زیاد بخور ، ورزش هم عالیه زیاد وقتت زو نمیگیره نگران این موضوع نباش.

امیدوارم تاپیک موفقیتت رو زودتر ببینم 🌷

ددابل بول ورقي 150،انرژي زا هست قرص كافئين قرص انرژي فيكس قرص ول وومن

میشه کامنت منو لایک کنی پیدا کنم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...