2821
2789
عنوان

یه سوال ...

107 بازدید | 11 پست

تامیک قبل گفتم نامزد دختر عمم فوت کرده و الان یک هفته ست خبر نداره . فردا شب میاد شهرشون از دانشگاش ک شهر دیگس و فکنم فردا شب خوانواده ش میخان بهش بگن جریان رو ..

منو دخترعمم صمیمی هستیم حالا من کل این یک هفترو همش بفکرشم و نگرانم. دلم میخاد اومد کنارش باشم و آرومش کنم..

فردا قراره برم شهرشون و شبو اونجا بمونم کنارش ولی الان دو دل شدم 🥲😐 همش فکر میکنم بهتره نرم و صبر کنم جمعه ک مراسمه ببینمش ... ولی باز

بیاین بهم بگین شما جیکار میکردین اصن تو این شرایط بودین؟! ..

ما هیچ تر از هیج پی هیچ دویدیم؛ جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.

دو دل بودنم بخاطر اینه ک شاید خانواده ش بخان تنها باشن باهم و این قضیه رو بهش بگن

شاید دختر عمم اون لحظه ک میفهمه بهرحال طبیعیه داد بزنه گریه کنه راحت نباشن من اونجا باشم🤦🏻‍♀️ یه فکرایی میاد تو ذهنم اح

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش زودتر می گفتن

کاش اجازه می دادن موقع دفن خداحافظی کنه باهاش

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

چرا فوت کرده چجوری کسی نگفته بش چجوری نفهمیده اصن😐

ببین ، دختر عمم مشهد درس میخونه تا چهارشنبه امتحان پایان ترم داشته ینی امروز

فردا بلیط داره برمیگرده

خب نامزدشم جمعه فوت کرده. خانواده ش بش نگفتن چون تنها بود شهر غریب از غصه یطوریش شه تنهایی .. گزاشتن وقتی اومد بگن

البته میدونم کارشون اشتباه بود. حق داشت نامزدشو قبل خاکسپاری ببینه

چرا فوت کرده چجوری کسی نگفته بش چجوری نفهمیده اصن😐

از کوه افتاد پایین .. ۱ روز کامل مفقود الاثر بود و صبح شنبه پیداش کردن ک فوت کرده بود 😓

چجوری نگفته پس نامزدم چرا جواب پیام یا زنگ نمیده

نامزدیشون اینطوری بوده شماره همو نداشتن..

خیلی سنتی

2790
2823
2791
2779
2792