2777
2789

مزایا

1_دریافت حقوق در حین تحصیل (الان که 20 درصد حقوق ها افزایش پیدا کرده حقوقشون با کسر از 10 میلیون دریافتی  پنج میلیون و پانصدشده) و از بدو ورود به دانشگاه استخدام رسمی هستند

2_ چهار سال لیسانس رو که میگذرونند جزو سابقشون حساب میشه وزودتر بازنشسته میشن

3_ پسر ها از سربازی معاف هستن                                

4_ از بیمه خدمات درمانی و بیمه عمر بهرمند میشوند

5_ از صندوق بازنشستگی بهرمند میشوند

6_ شهریه رایگان هست و دانشجو ها هیچ مبلغی رو پرداخت نمی کنند اما از حقوقشون کسر میشه

7_ در تابستان حقوق میگیرن و از حقوقشون 10 درصد کسر میشه یعنی ماهی هشت میلیون گیره شون میاد

8_ از عیدی معلمان بهره مند میشوند

معایب

1_ دانشگاه خانوم ها و مرد ها جدا هست یعنی یک دانشگاه برای پسرا و یک دانشگاه که جای دیگه هست  برای دخترا هست

2_ هیئت علمی ضعیفی داره و استاد های اونجا قوت علمی قوی ندارن                                        

3_ خانوم ها باید پوشش چادر را رعایت کنند

4_ شرایط قبولی سختی داره یعنی باید از هفت خوان رستم عبور کنی تا قبول بشید

5_ باید 8 سال تعهد خدمت روستاهای اطر شهر تون بدید ولی نگران نباشید در 5 سال تعهد بدی میری داخله شهر خودت فقط بعضی استان ها سخت میگیرن البته با کمبود معلم

پس چرا چنتا از معلم های ما چادری نبودن؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من به محض اینکه وارد دانشگاه فرهنگیان شد چادرشو برداشت ربطی نداره 

هیئت علمی هم بستگی به استان ها داره هر استان با استان های دیگه فرق میکنه

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

بنظرتون  اگه سال اولمون باشه پرستاری بیاریم پرستاری بریم یا فرهنگیان

فرهنگیان بهتره

پرستاری بعدا که خواستی کار کنی شیفت شب داره همه جور شگفتی ممکنه بهت بدن باید بالشت  و پتو مریض رو براش درست کنی اگه ناتوان بود 

ولی فرهنگیان بعدا که معلم شدی 3 ماه تابستون تعطیلی و میتونی در کنار مدرسه شغل دوم داشته باشی 

فرهنگیان بهتره پرستاری بعدا که خواستی کار کنی شیفت شب داره همه جور شگفتی ممکنه بهت بدن باید بالشت & ...

ممنون پس فقط در صورتی که پزشکی و دندون نیا آورد برم 

برم فرهنگیان

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

ممنون پس فقط در صورتی که پزشکی و دندون نیا آورد برم   برم فرهنگیان

یادت باشه  برای دندون امسال خیلی ظرفیتش کمه 2000تا میخوان یعنی باید رتبه شما زیر 2000باشه  تا دانشگاه قبول بشید تازه دانشگاه آزاد و اگه دولتی بخواید باید زیره1000باشه  ولی پزشکی 13000تا همونم باید مثل دندون..