ایده بدین توروخدا.خودم بین شمع سازی و رزین سازی و تریکو موندم،اینم بگم حداکثر سرمایم دو تومنه.
شمع سازی خیلی دوس دارم میگن بو داره برا بچم یکسالشه میترسم ضرر داشته باشه،رزین میگن خیلی هزینه هاش بالاست،تریکو هم میگن زیاد درامد نداره و خودمم زیاد از دوخت و دوز و بافتنی خوشم نمیاد.کار دیگه چی خوبه اگه پیشنهادی دارین بگین،البته بغیر ادمینی و بازاریابی چون نه همسرم میذاره نه خودم از بس کلاهبردارن علاقه دارم.
و یک سوال دیگه،حتما باید دوره بخرم نمیشه از اموزش های یوتیوب و ... یاد گرفت؟
لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
حالا یه دور درست کن بزار تو دیوار و یا بده مغازه دار اگه درآمد داشت ادامه بده
اما سبزی اگه بتونی خیلی خوبه
الان اکثر خانما شاغلن وقت پاک کردن سبزی ندارن
لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
رزین دنگ و فنگ زیادی داره و خیلی تخصصیه. با بچه اعصابت خرد میشه. تقریبا از مد هم افتاده. شمع سازی زیاد شده، تریکو هم. اما فکر میکنم تریکو سفارش دهنده بیشتری داشته باشه و درامدش بهتر باشه. هرکاری میکنی اول بازارشو پیدا کن بعد درست کن.