2777
2789
عنوان

اقا چیکار کنم

86 بازدید | 12 پست

بچه ها من تو رابطم دو سه ساله ولی بدردم نمیخوره این رابطه 

ب پسریو تو پیج پی ویم فالو کردم و کراش زدم روش بیرونم رفتیم 🫠ولی خالا ارتباطی نداریم ولی تو پیجم دارمش چون خوشم میاد ازش

حالا دوس دسرم مبگ این کیه فالوش کردی خالا میگه از پیج بندازش بیرون 

اقا من ازون پسره خوشم اومده واقعا چیکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب تکلیف اون پسره بیچاره رو روشن کن گناه داره

خب دلم نمیاد نمیدونم چیکار کنم دوسش دارم ولی خودش گفته ک منم واسه ازدواج نمیخاد بنی رابطمون بدرد نمیخوره دیگه ولی باز بهم گیره میده 

خب دلم نمیاد نمیدونم چیکار کنم دوسش دارم ولی خودش گفته ک منم واسه ازدواج نمیخاد بنی رابطمون بدرد نمی ...

تمومش کنین واسه هردوتون بهتره یعنی چی که واسه ازدواج نمیخاد یعنی رسما علاف کرده تووخودشو

تمومش کنین واسه هردوتون بهتره یعنی چی که واسه ازدواج نمیخاد یعنی رسما علاف کرده تووخودشو

دقیقا من دوسش دارم ینی اگ میدونستم قصدش حدیه منو میخاد همه کار میکردم واسش 

ولی خب منم ب قکر خودمم اون از لحاظ کیس خوبیه اونی ک قالو دارمش و دیدمش 

ولی واقعا دلم نمیاد ب این دوست پشرم بگم تمومش کنیم نمیدونم خیلی گیجم انگار تو باتلاقم

دقیقا من دوسش دارم ینی اگ میدونستم قصدش حدیه منو میخاد همه کار میکردم واسش  ولی خب منم ب قکر خ ...

بنظرم بیشتر ازین وابستش نشو حتما باید اون ولت کنه که بیخالش بشی؟واسه خودت ارزش قائل باش دختر جون دلم نمیاد چیه

بنظرم بیشتر ازین وابستش نشو حتما باید اون ولت کنه که بیخالش بشی؟واسه خودت ارزش قائل باش دختر جون دلم ...

حالا من اینارو بهش بگم میگه تو با یکی دیگه ای داری میپیچونیم  یا هرچیزی