2777
2789

برای اینکه با پسرعمه من ازدواج کنه به شوهرش خیانت کرد شوهره پسرعموش بود دختر بچه ۱۲ ساله شو ول کرد فرار کرد اومد تهران حالا ایناش به کنار الانم که زن این اقا شده دو تا بچه اورده خیلی راحت با بیخیالی تمام دو تا بچه کوچیک رو ول کنه به امون خدا میره پی خوش گذرونیش چند شب پیش خونه بابابزرگم بودم دو تا بچه کوچیک مریض با تب ۴۰ درجه و سرفه وحشتناک ول کرده بود رفته بود ساعت ۶ صبح با شوهرش پیدا شد واقعا حالم بد میشه به اینجور افراد بگیم مادر ، وقتی بچه اول خودشو ول کرده سالی یه بار هم یادش نمیکنه توقع داریم به اینا رحم کنه 😥😥😥 واقعا علت رفتاراشو نمیفهمم ولی به شدت ازش بدم میاد

حداقل بهش بگید دیگه بچه نیاره

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جالبه که بچه های اینا خیلی زیاد قدرشونو میدونن

شوهراشون رو سرشون میذارنشون

کسی هم جرات نداره چیزی بهشون بگه

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
عزیزم جالبه که بچه های اینا خیلی زیاد قدرشونو میدونن شوهراشون رو سرشون میذارنشون کسی هم جرات نداره ...

بله عجیبه پسر عمه م که خر خودش کرده البته نمیگم پسر عمه م کار درستی کرده که با این بوده نه اصلا 

پسر عمه اتون منتظر خیانت بعدی باشن   کسی که به اولی وفا نکرده به ایشون و بچه هاشم وفا نمی کنه

اره دیگه از کسی که بی رحمه چه توقعی میشه کرد اصلا حال دختر بزرگشو نمیپرسه انگار نه انگار