2777
2789
عنوان

ابرومو برد

223 بازدید | 15 پست

بچه ها خیلی با خودم فکر کردم که تاپیک بزنم یا نه بالاخره زدم . پیرو تاپیک داستان بدبخت شدنم خلاصه اینکه من مجازی 13 ماه با یه پسری درارتباط بودم که نمیخاستم مجازی باشه ولی اون نمیومد دیدنم و ایسگام میکرد و کلی دروغ و اذیت که تو تاپیکم هست .. من کلی ازش فیلم و عکس اتو داشتم و شماره خانوادشو ولی هیچوقت تهدیدش نکردم اما اون نهایت اتوش از من این بود تو تصویری گرفته بودیم من بی روسری بودم اسکرین گرفته بود فرستاده بود واسه پسرداییم...من که عکس خودم قشنگ ترش رو پروفم بود به کنار بحثن بد ذاتیه که بهش اعتماد داشم و به قصد ابروریزی این کارو کرد حوصله تلافی ندارم دیه خسته شدم کلا ازش فقط سپردمش به همون امام حسین 

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

عیبی نداره اتفاق مهمی نیوفتاده 

سعی کن از این به بعد به هرکسی اطمینان نکنی

بخصوص مجازی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پسره ی بی غیرت شارلاتان 

لیاقت نداره پسر داییتون بایذ می‌گفته به من ارتباطی نداره و فحشش میداده .

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
دوستی با نامحرم گناهه و خوشایند خدا نیست 

قصدم از اول دوستی نبود و وقتی کسی وعده ازدواج میده فرق داره تاپیکمو بخونی متوجه میشی

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
پسره ی بی غیرت شارلاتان  لیاقت نداره پسر داییتون بایذ می‌گفته به من ارتباطی نداره و فحشش میداد ...

به پسرداییم گفتم بلاکش کنه

دوستی با نامحرم گناهه و خوشایند خدا نیست 

و راستی خانواده ها هم در جریان بودن..

نه ربطی نداره  قصد ازدواج بیاد جلو اشنایی  دوستی نیاز نیست

خانم عاقل من اگه قصدم دوستی بود اسکل نبودم برم مجازی با یکی که ندیدمش تا حالا حضوری کنارم زیاد بود وقتی داستانو در جریان نیستی قضاوت الکی نکن . مرسی

خانم عاقل من اگه قصدم دوستی بود اسکل نبودم برم مجازی با یکی که ندیدمش تا حالا حضوری کنارم زیاد بود و ...

ضمنا نگفتم قصد شما این بود‌ 

بلکه گفتم کلا حکم شرعیش اینه چه قصدش داری چه نداری مشکل داره 

ضمنا نگفتم قصد شما این بود‌  بلکه گفتم کلا حکم شرعیش اینه چه قصدش داری چه نداری مشکل داره&n ...

رطب خورده منع رطب کی کند؟ 

حالا دختره واقعا عاشقت بود یا دروغ میگف؟ 

اولا من با اون دختر خانم دوست نبودم و رابطه ای نداشتیم  دوما من به قلب آدم ها آگاه نیستم

درسته