2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

132 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من ی پسر سه ساله دارم خیلی بدغذاست موقع سفره اصلا نمیاد بشینه یکسره اینور اونور فرار میکنه هر چی قاشق میزارم دهنش با هزار بدبختی باید انقد صداش کنم ک قطار داره میاد و فلان تا بیاد بخوره اگه یع وقتایی هم اونو هم نخوره بعد نیم ساعت میگه گشنمه چیکار کنم اینجوری نباشع بخدا خسته شدم موقع غذا غذا نمیخوره تا سفره جم میشه میگه گشنمه نمیخام اینجوری باشه

وقتی غذا نخورد بعد غذا بهش غذا نده دیگه بذار یاد بگیره باید سرسفره سیربشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

غذاشو بکش بزار جلوش..خودتم برو پی کارات...خودش میاد میخوره

هرچی دنباله بچه بدویی لج میکنه..بهترین کار اینه که بی‌توجه باشی..بزار جلوش خودش میخوره

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذاشو بکش بزار جلوش..خودتم برو پی کارات...خودش میاد میخوره هرچی دنباله بچه بدویی لج میکنه..بهترین ک ...

خودش اینور اونور میریزه شاید یه قاشق بخوره بقیش و همرو میریزه ولی من دنبالش نمیکنم برا غذا فقط صداش میزنم که بیا این لقمه رو بخور 

خودش اینور اونور میریزه شاید یه قاشق بخوره بقیش و همرو میریزه ولی من دنبالش نمیکنم برا غذا فقط صداش ...

بزار بریزه طوری نیس که بزار هرجوری که حال میکنه غذاشو بخوره..مجبورش نکن...ریخت طوری نیس تمیز کن جمع کن...یه چیزی بنداز زیرش فرشت کثیف نشه ..فقط با داد و فریاد عصبیش نکن برای غذا خوردن لجباز میشه

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
بزار بریزه طوری نیس که بزار هرجوری که حال میکنه غذاشو بخوره..مجبورش نکن...ریخت طوری نیس تمیز کن جمع ...

اصلا مشکل ریختن نیست مشکل اینجاست با غذا بازی میکنه نمیخوره بعد ک جم میکنم میگع من گشنمه 

اصلا مشکل ریختن نیست مشکل اینجاست با غذا بازی میکنه نمیخوره بعد ک جم میکنم میگع من گشنمه 

بعد که گفت دوباره همون غذا رو براش بیار

هله هوله و میان وعده هم نده

چند روز پشت هم غذاهایی که دوست داره درست کن مثلا سیب زمینی سرخ کرده ناگت و توی بشقابش کم بریز که همه رو بخوره

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!