kaito_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 123 عنوان گیج شدم 28 بازدید | 3 پست سلام بچها میخواستم بدونم همه مردا محدود میکنن زناشون رو؟در حال حاضر نامزد دارم ولی فکر میکنم قوانین خودشو داره افکار خودشو داره که با من تفاوت دارن چیکار کنم به نظر خودم مناسب من نیست یا اینکه اکثریت اینطورن؟و من خیلی دوست دارم آزاد باشم 1402/11/11 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14554 نامزدی دوران شناختهاگر میبینی باهم نمیسازید و مشکلتون خیلی حاده مجبور به ادامه نیستی تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
delvan_na عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 965 نه کمو زیاد داره .بعضیا خیلی محدودبعضیا متوسط بعضیا آزادن تا حدی و برابرن مثلا میبینیم ک تو اینستا زنش ورزشکاره از شکم و همه جاش عکس میذاره با نیم تنه.
kaito_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 123 نه کمو زیاد داره . بعضیا خیلی محدود بعضیا متوسط بعضیا آزادن تا حدی و برابرن مثلا میب ... درسته،مرسی از نظرتون پس باید یکیو انتخاب کنم که افکارش با ما یکی باشه