2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

128 بازدید | 4 پست

داشتین؟ خانومای مطلقه خوشبخت شدید؟

من ۲۲ سالمه هرکی میاد سمتم برای هوسه براهمین دوساله دارم مردمو‌. رد میکنم چون من نمیتونم با س...س قبل ازدواج دائم انجام بدم هرکس میاد یا تودوستی میخاد یا ص..غه :/ میگن مطلقه ای هرکسی ک‌تورو براپسرش نمیگیره دختر میبرن براش امثال تو هرکسی نمیگیره تورو سن بالا میگیره فقط..

فشار روحی و جسمی زیادی رومه ولی خیلی زندگی بد شده چرا یسریا بدون تعهد بدون محرمیت هرکاری میکنن باعث شده این پسرا ازدواجی نباشن باید اول تست کنن خوب‌بچشن بعد انتخاب کنن میخانش تاابد یا ن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اصلا هم اینجوری نیست خودت رو حفظ کن سعی کن سرکار بری موفق ک باشی ، همه میخانت دیدم ک میگم

من مشکلی بازندگیم ندارم فقط برای اشنایی میخام با یکی اشنا بشم طرف تواشناییم رابطه میخاد یا نهایت پشت گوشی هرحرفی میزنه حتی عکس از اونجاش میده بلاک میکنم ینی نمیشع تواشنایی و شناخت ل.اس نزد؟

من مشکلی بازندگیم ندارم فقط برای اشنایی میخام با یکی اشنا بشم طرف تواشناییم رابطه میخاد یا نهایت پشت ...

هنوز با آدم درستی آشنا نشدی

خب همون اول آشنایی نگو جدا شدی

بزار یکم بگذره

اگر دیدی اوکیه ، بگو بش

به‍  مـُعـجـزهٔ « زمـان » ایـمـان داشـته باش ✨⏳