2777
2789
عنوان

کیا مغرورن؟؟

110 بازدید | 16 پست

من بدون اینکه دلم بخواد غرور دارم. غروری که از بچگی باهامه.انگار باهاش میخوام اعتماد به نفس پایین یا خجالتمو پنهون کنم.. 

وقتی تو جمعی هستم زیاد حرف میزنم و فقط حرف خودمو قبول دارم و حرف دیگران برام جذاب نیست. انگار فقط خودم میفهمم. 

صداقت بیان رو حال میکنید؟؟؟ 😁😂

من مغرور نیسم ولی بدم میاد کسی رو حرفم حرف بزنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینکه غرورنیست ببخشیدا چیزدیگه ایه 🙃

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

شخصیت خودشیفته

خوبه آدم بدونه ایرادشو ؛آفرین ؛دید منطقی داری ؛خیلی از خودشیفته ها اصلا قبول هم ندارن که مشکلی دارن ؛ایراد از بقیه است و حق داشتن اون رفتار انجام بدن یا حرف بزنن

این غرور نیس منم دارم ازاین تیپ شخصیتایی هستم ک میگم فقط من بلدم دگ کسی چیزی نمیدونه 

من اینطوریم حس بدی دارم. شاید کسی خوشش نیاد هم صحبتم باشه، اتفاقا دقت کردم کسایی که ساکتن آدم های نادونی نیستن و تو زندگی بیشتر عمل میکنن و موفقن در حالی که من فقط تصورم اینه که از همشون بیشتر سرم میشه. دست خودم نیست 🥴

اتفاقا تو جمع ببینید فقط غرور می‌بینید. 

حتی وقتی تظاهر میکنم حرف های کسی رو برا اینکه دلش نشکنه پذیرفتم. اما بازم خودم عذاب میکشم چون فقط یه تظاهره و در اصل نظر خودمو قبول دارم.

اینکه من نظرم همیشه درست ترین نظره، از غرورمه دیگه. این من من کردنه از چیه خوب. نظر خودمو قبول دارم و بس 

با بیان عقاید دیگران متقاعد نمیشم. 

وقتی دایم من اینم، یقینا غروره و خود باوری کاذب

غرور باعث میشه تو زندگی بارها و بارها بشکنی و چون انعطاف نداری بدجوری میشکنی 

من به پسرام(دبستانین) میگم عین خمیر منعطف باشین عین شیشه نباشید چون انعطاف نباشه آدم میشکنه. 

من اینطوریم حس بدی دارم. شاید کسی خوشش نیاد هم صحبتم باشه، اتفاقا دقت کردم کسایی که ساکتن آدم های نا ...

این چیزا الکی الکی درست‌نمیشه ما با ویژگی های بداخلاقیمون سالیان سال بزرگ شدیم ک پشت هرکدوم ازاین اخلاقیات هزار تا راز هست

من‌خودم دارم میرم پیش مشاور تا مشکلات اخلاقیمو حل کنم اول ب خاطر خودم بعد بخاطر بچم و شوهرم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

غرور باعث میشه تو زندگی بارها و بارها بشکنی و چون انعطاف نداری بدجوری میشکنی  من به پسرام(دبست ...

ب حرف نیس خواهرم ب عمله

بچه ها شبیه حرفهای نمیشن شبیه رفتار و عمل ما میشن

آره غرور نیس خودشیفتگی خودباوری الکی

و چقدر خوبه ک قبول دارید این مشکل اخلاقی رو دارید و میخوایید رفعش کنید