2777
2789
عنوان

پذیراییم حدود ۴۰ متره ‌ دودست مبل عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 45832 بازدید | 75 پست

فقط راحتی رو بگیر

منم سالنم ۳۰متره یه ۸نفره راحتی گرفتم یه طرف خونه کاملن مبله

۳۸کیلو کاهش وزن۱ساله با کالری شماری بدون ورزش ۶بهمن۷۲/۲۰۰⬅️۱۶بهمن⬅️۲۶بهمن⬅️۶اسفند⬅️۱۶اسفند⬅️هدف۶۵😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالن منم چهل متره  یک راحتی مدرن هشت نفره گذاشتم با یک نهارخوری ده نفره  کل سالن گرفته ش ...

من ناهار خوری اصلا نداریم اون کلاسیکه هم ۷ نفرست یه کاناپه ۳ نفره و ۴ تا تکی . اون راحتیم که دوس دارم سفارش بدم مشخصه جمع وجورو کمجا هست .توپذیراییم هیچی جز تلویزیون نیست ویترنم که میخوام بندازم بره نمیدونم چرا احساس میکنم جامیشه

60 مترپذیرایی؟ اخه کلاسیکه ۷ نفرست . راحتی میخوام بگیرم واسه استفاده خودمون

بله بنظرم میخای راحتی بگیری یه ال کمجا وکوچیک برای جلوی تیوی بگیر

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔

من ناهار خوری اصلا نداریم اون کلاسیکه هم ۷ نفرست یه کاناپه ۳ نفره و ۴ تا تکی . اون راحتیم که دوس دار ...

جا میشه عزیزم بحث اینه ک قشنگ نمیشه بازم هرچی صلاح میدونی 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من ناهار خوری اصلا نداریم اون کلاسیکه هم ۷ نفرست یه کاناپه ۳ نفره و ۴ تا تکی . اون راحتیم که دوس دار ...

جا که میشه منم به راحتی مبل و نهارخوری رو جا دادم اما خوب فاصله بین مبل ندارم فقط در حد رفت و آمده 

پذیرایی منم چهل متره دودست زیاده هااااا  حیف نیست همه جای خونه رو مبل کنی؟ یه دست بگیر بجاش م ...

اخه یه دست راحتی واسه استفاده خودمون میخواهیم عادت داریم لم بدیم رومبل🤭

سه تا تکی برای مبل کلاسیک خیلیه 3+2+1+1 بگیر  برای جلوی تی وی هم یا ال بگیر یا یه سه نفره چستر یا سه نفره همین رو بگیر

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
فقط راحتی رو بگیر منم سالنم ۳۰متره یه ۸نفره راحتی گرفتم یه طرف خونه کاملن مبله

کلاسیکه روسفارش دادم چندروز دیگه میرسه. راحتیه رو قصدشو دارم سفارش بدم که مردد شدم

والا ما کل زیر بنای خونمون ۶۰ متره درکی از یه سالن ۶۰ متری و دو دونه فرش نداریم 😂😂😂😂😂😂😂

دورورش ک خیلی خالیه خب سرامیکه

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔

والا ما کل زیر بنای خونمون ۶۰ متره درکی از یه سالن ۶۰ متری و دو دونه فرش نداریم 😂😂😂😂😂😂😂

من خونه قبلیم شصت متر سالن داشتم فقط دو تا فرش شش متری انداخته بودم و جلو در ورودی یک فرشینه یک متری بود کل سالن  باز بود 

اخه یه دست راحتی واسه استفاده خودمون میخواهیم عادت داریم لم بدیم رومبل🤭

پس بگیر🙂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``