2821
2789
عنوان

مادرشوهر

248 بازدید | 27 پست

بچه ها من اصلا دلم نمیخواد با مادرشوهرم صحبت کنم مشکلمو بهش بگم خوشحالیمت بهش بگم

حتی دلم نمیخواد ببینمش چیکار کنم این مشکلم برطرف بشه؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میتونی از مشکلات و خوشی ها حرفی نزنی همه عروس ها همین هستن

ولی دیگه چرا نبینی ؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

دلیلش؟؟

از بس ک وقتی باهم برخورد داریم با پسرم کلنجار میره حتی دقیقا کارایی ک دلم نمیخواد بابچم انجام بشه رو انجام میده مثلا چند شب پیش ک اومده بودن همش بچه رو عصبی میکرد میخواست ی چیزی بهش بگه کلافم میکنه

اسی مگه بقیه از خوشیوناراحتیشون با مادرشوهر میحرفن؟ معلومه ک نه

کمتر برو خونشون خب

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اسی مگه بقیه از خوشیوناراحتیشون با مادرشوهر میحرفن؟ معلومه ک نه کمتر برو خونشون خب

بعد از سه هفته چند شب پیش خودم‌گفتم بیان اونم نیم ساعت ولی واقعت بعدش پشیمون شدم

بده که ..سعی کن بتونی باهاش ارتباط بگیری یه عمره ..فکر کن مادر خودته ..فقط جاشون عوض شده ..اگه بداخل ...

خیلی بده اخه من ب مادرم ی وقتی ناراحتی ای ازش داشته باشم میگم ک حداقل مشکلم گفته بشه ولی بااین ادم از بس ک بقیه رو مسخره میکنه اصلا نمیتونم صحبت کنم😐

بعد از سه هفته چند شب پیش خودم‌گفتم بیان اونم نیم ساعت ولی واقعت بعدش پشیمون شدم

عخی ایراد نداره

بخاطر شوهرت همون یه ساعتو تحمل کن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
2824
2823
2791
2779
2792