2777
2789

پدرم تقریبا ۳۰ سال پیش ی زمین خریده قولنامه ای دیگ همونجور مونده سراغش نرفتیم کلا یادمون رفته بود🙄

حالا اونجاها ساختوساز شده پدرم قرار بره دنباله زمینمون اگ احیااانااااا کسی ساخته باشتش باید چیکار کرد؟؟ اصلا میشه کاری کرد؟

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره قولنامه رو به دادگاه ارائه میدید و حکم تخریب میگیرید یا طرف باید زمین رو ازتون بخره به قیمت و رضایت شما رو بگیره چون تصرف کرده. 

فقط کپی قولنامه رو سر زمین ببرید نکنه اصلش رو ازتون بدزدن یا هرچی

اره قولنامه رو به دادگاه ارائه میدید و حکم تخریب میگیرید یا طرف باید زمین رو ازتون بخره به قیمت و رض ...

اهااااان 

خب پس خوبه 

مرررررسی 💙💙💙

خجالت نمیکشی پشت سرم اینجوری میگی؟ وجدانت کجا رفته؟؟ چرا ندونسته قضاوت میکنی؟ 

فکر میکنی من حلالت میکنم؟ بخدا که نه حلالت میکنم نه هم ازت می‌گذرم. خدا یکجا جوابتو میده مطمعن باش

(درضمن اون خانم هم عکس یک مدل مال اینستاگرام رو گذاشته بود منم بهش تذکر دادم چون داشت سوع استفاده می‌کرد از عکس دیگران و کارابرای نی نی سایت رو خر فرض کرده بود)

خجالت نمیکشی پشت سرم اینجوری میگی؟ وجدانت کجا رفته؟؟ چرا ندونسته قضاوت میکنی؟  فکر میکنی من حل ...

خجالت نمیکشی پشت سرم اینجوری میگی؟ وجدانت کجا رفته؟؟ چرا ندونسته قضاوت میکنی؟  فکر میکنی من حل ...

طبق چیزی ک‌خوندم نظرمو گفتم اون خانوم دروغ گو بوده؟؟؟؟ رفتم الان تو تاپیکش خبری ازت نبود چرا از خودت دفاع نکردی چرا تو تاپیکش نگفتی ک دروغ گوعه ی شات از حرف من گرفتی اومدی گذاشتی حلالت نمیکنم میکنی 

من‌نیاز ب حلال کردن اشخاصی مثل شما ندارم ک‌سرت همه جا هس جز زندگیت شما خودت باید از اونا ک از عکسشون شات گرفتی حلالیت بگیری مشخصه ک‌اون راست میگفته 🙃🙃