2777
2789

*4444*2*5#

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۴۴۴ رو ک میزنم میگه کد ۵۵۵ رو بزن 

خب حتما پیشنهادی برا شما نداره

خودم چندتا خط دارم هر دفعه از یکیش استفاده میکنم این گرون شد یکی دیگه میزارم

مثلا 8 گیگ میده 21 تومن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

خب حتما پیشنهادی برا شما نداره خودم چندتا خط دارم هر دفعه از یکیش استفاده میکنم این گرون شد یکی ...

وای چ خووووب 

اره برا منم پیشنهاد داشت 

جدیدا ک نت گرون شده میگه بسته پیشنهادی نداری خیلی ناراحتم

وای چ خووووب  اره برا منم پیشنهاد داشت  جدیدا ک نت گرون شده میگه بسته پیشنهادی نداری خیل ...

نه برا نت نیس وقتی زیاد استفاده کنی پیشنهاد هارو بر میدارن،، 

الان من از خط اصلیم هیچ بسته نمیگیرم چون گرونه ولی این خطا هر ماه یکیشو میذارم گاهی هم هفتگی رایگان میده هم نت هم مکالمه😁

همیشع که نباید ایرانسل زرنگ باشه😜😂😂

نه برا نت نیس وقتی زیاد استفاده کنی پیشنهاد هارو بر میدارن،،  الان من از خط اصلیم هیچ بسته ...

یه خط دیگه ایرانسل دارم تازه خریدمش از اون بگیرم یعنی؟

خب از اونم هر ماه بگیرم پیشنهاد هاش رو برمیداره

یه خط دیگه ایرانسل دارم تازه خریدمش از اون بگیرم یعنی؟ خب از اونم هر ماه بگیرم پیشنهاد هاش رو برمید ...

اره... خب گرون شد خطی که الان داری میزاری

ی مدت باهاش بسته نگیری ارزون میشه

فقط زیاد خاموش نباشه که ایرانسل خطو واگذار کنه