2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میشه یه راهنمایی بکنی منو

میخوام روز تخمک گزاریمو مشخص کنم ولی دی ماه۲۳ شب لکه داشتم بعدش انفولانزا گرفتم قطع شد تا ۲۶ ام شروع شد از صبحش حالا من تخمک گزاریمو میخوام حشاب کنم کدومو در نظر بگیرم

این۵امین کاربریمه 😉
عزیزم یکم صبر داشته باش یکی دو روز بگذره منم اوایل اقدامم به خودم قول دادم بی خیال باشم و زیاد بهش ف ...

عزیزم میشه تجربیاتت رو بگی ؟ منم اقدامم

چیکار کردی باردار شدی رازت رو به منم بگو 😔

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

عزیزم میشه تجربیاتت رو بگی ؟ منم اقدامم چیکار کردی باردار شدی رازت رو به منم بگو 😔

من اول یکی دو ماه همینجوری اقدام کرده بودم بعد خاستم آزمایشات قبل بارداری رو بدم تا اگه مشکلی باشه به فکر درمانش باشم دکتر زنان گفت تا نتیجه نیومده اقدام نکن جواب سونو وپاپ اسمیر اوکی بود کم کاری تیروئید و قندم یکم بالا ویتامین دی هم پایین دیگه خانم دکتر گفت باید زیر نظر متخصص قدد باشی منم یه متخصص بیماریهای تیروید پیدا کردم وقت گرفتم رفتم دیگه موعد پریودیم بود و کلی استرس برام اسکن تیروئید نوشت با فرداش باید میدادم ولی خب خیلی میترسبدم حامله باشم برا بچم خطرناکه دیگه هر جور شد پریود شدم اسکن و آزمایشات و دادم رفتم مطب آقای دکتر برام مکمل و قرص لووتیروکسین نوشت اومدم دیگه منظم میخورم این ماه پریود نشدم دکتر گفتم اقدام کنم مشکلی نیس گفت نه منم دیگه پریودی تموم شد اقدام کردم ولی نه انقد سخت که بخوام هر شب درمیون  ولی یادم روز ۱۵ و ۱۸ نزدیکی داشتم  

با من بحث نکنید 🤷
عزیزم میشه تجربیاتت رو بگی ؟ منم اقدامم چیکار کردی باردار شدی رازت رو به منم بگو 😔

اینم بگم از روزی که رفتم دکتر زنان برام یه مکمل ایکس مارت هم نوشت که دو تا دیگه مونده تموم شده هر شب میخورم کلا از روزی که رفتم دکتر زنان دوماه شده الان و منم حامله شدم

با من بحث نکنید 🤷
اینم بگم از روزی که رفتم دکتر زنان برام یه مکمل ایکس مارت هم نوشت که دو تا دیگه مونده تموم شده هر شب ...

مرسی عزیزم که توضیح دادی . منم برات بگم که چیکار کردم تا الان

من از آبان اقدامم رو شروع کردم یادمه روز ۲۰ پری بودم (من سیکلم حدودا ۳۲-۳۵-۳۶-۳۷ روزست و پریود نامنظم داشتم) چند وقت بود هرماه پریود میشدم (قبلا نمیشدم و خیلی نامنظم بودم) از آبان بهتر شدم دیدم هر ماه پری میاد اقدام کردم روز ۲۰ . آذر ماه که پریود شدم گفتم برم دکتر قبل از بارداری چک کنم همه چیو مثل شما . رفتم ازمایش نوشت برای خودم و همسرم هر دو ازمایش دادیم ازمایش من خون بود خیلی کامل و زیاد همه چی داشت توش همسرمم ازمایش اسپرم دادن . هردو خوب بودیم هیچ مشکلی نبود فقط من پرولاکتینم بالا بود قرص داد گفت دیگه اقدام نکن با پرولاکتین بالا خطرناکه احتمال سقط هست و سونو واژینال کرد روز ۱۳ پری رفته بودم گفت تخمدات پر از فولیکول های ریزه که بدرد نمیخورن تخمکی هم مشاهده نشد ولی مایع آزاد شده داری . قرصارو خوردم آذر و دی اقدام نداشتم تا قرصا تموم شد . بهمن آزمایش پرولاکتین دادم نرمال شده بود دیگه دکتر نرفتم خودم از اول بهمن اقدام کردم یک شب در میون تا الان ببخشید طولانی شد . منم از آبان فولیک اسید و ب ۱۲ و ویتامین دی میخورم .

مرسی عزیزم که توضیح دادی . منم برات بگم که چیکار کردم تا الان من از آبان اقدامم رو شروع کردم یادمه ...

خواهش میکنم گلم ایشالله که این ماه حامله میشی  منم فکر میکردم بخاطر تیرویید و اینا شاید الان به این زودیا باردار نشم ولی خدا نا امیدم نکرد تو هم فقط از دل بخواه و مطمعن باش خدا بهت یه قند و عسل میده من شب آرزو ها دعا کردم و مطمعن بودم خدا بهم میده و یبارم خواب دیدم حاملم و یه نی نی کوچولو توی بقلم میاد 😍

با من بحث نکنید 🤷
خواهش میکنم گلم ایشالله که این ماه حامله میشی  منم فکر میکردم بخاطر تیرویید و اینا شاید الان به ...

چه جالب منم شب آرزوها دعا کردم و آرزوم این بود که باردار شم

نذر هم کردم … نمیدونم باید چیکار کنم موعدم ۲۳ بهمنه که باید پریود بشم بیبی چک هم دارم ولی نزدم فکر میکنم زود باشه

نمیدونم برم دکتر نرم برم سونو یا نه ؟ این ماه باردار نبودم بنظرت برم دکتر باز ؟ یا یه ماه دیگه طبیعی اقدام کنیم ؟

مثلا یه سری میگن این ماه فولیکول فلان قدری داشتیم از کجا میفهمن ؟ بعضیا هر روز میرن سونو یعنی ؟ من نمیدونم اصلا فولیکول و تخمک اینا دارم یا ندارم

همسرم براش مهم نیست میگه بیخیال 😵‍💫

چه جالب منم شب آرزوها دعا کردم و آرزوم این بود که باردار شم نذر هم کردم … نمیدونم باید چیکار کنم مو ...

هنوز خیلی زوده گلم تا موعدت صبر کن تا موعدت از روز ۱۴ سیکلت یه شب در میون رابطه داشته باش  ایشالله آرزوت برآورده میشه والا نمی‌دونم چجوری میفهمم شاید میرن سونو من فقط یبار سونو دادم که اون ماه هم اقدام نکردم 

با من بحث نکنید 🤷