2777
2789
بالایی یه هاله خیییییلی کمرنگ می بینم که فکر کنم خط خودش باشه پایینی که اصلا هیچی نمی بینم حالا چر ...

بالایی امروز روز سومه که میزارم واضحتر از قبلیاشه

با چشم قشنگ میبینمش 

یکمم رنگ گرفته 

تو عکس بد افتاده

بالایی امروز روز سومه که میزارم واضحتر از قبلیاشه با چشم قشنگ میبینمش  یکمم رنگ گرفته  ...

منم می بینم

ولی حالا چرا هر روز میزاری ؟ صبر داشته باش یکم

یکی دو هفته دیگه بزار

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم می بینم ولی حالا چرا هر روز میزاری ؟ صبر داشته باش یکم یکی دو هفته دیگه بزار

عزیزم مگه ادم میتونه ؟☹️ 

میدونمم اخرش مثل همیشه پریود میشم ودلم میکشنه ولی نمیدونم چرا دارم‌با این بیبی چکا خدمو اذیت میکنم 

عزیزم مگه ادم میتونه ؟☹️  میدونمم اخرش مثل همیشه پریود میشم ودلم میکشنه ولی نمیدونم چرا دارم‌ب ...

عزیزم

انقدر بهش فکر نکن مگه اوایل اقدامی ؟

من ماه اول همینجوری بودم الان صبور شدم دیگه بهش فکر نمیکنم

خیلی حالم بهتره اینجوری

هرچی که فکرشو بکنی همون میشه نگو پریود میشم مثبت باش

این ماه دیگه مامان شدی میگی بیبی چکت هر روز داره پر رنگ تر میشه خداروشکر کن دیگه بهش فکر نکن اجازه بده یک هفته دیگه دوباره بزن 💖💖

عزیزم انقدر بهش فکر نکن مگه اوایل اقدامی ؟ من ماه اول همینجوری بودم الان صبور شدم دیگه بهش فکر نمی ...

نه عزیز دلم ۳ ساله منتظرم 

ولی این ماه خیلی خیلی بی قرارم نمیدونم چمه 

همیشه بی خیالی میزنم 

عزیزم یکم صبر داشته باش یکی دو روز بگذره منم اوایل اقدامم به خودم قول دادم بی خیال باشم و زیاد بهش فکر نکنم و این ماه چهار روز گذشت از موعدم بی بی چکم مثبت شد البته اولین ماهی بود که درست حسابی اقدام کردم  

ولی بهش فکر نکنی برا خودتم بهتره من ماه قبلی خیلی استرس داشتم حتی شب خوابم نمی‌برد که فردا بی بی چک بزنم حتی منی که ساعت ۱۱ پا میشدم ساعت هفت صبح بی بی چک میزدم با این همه استرس چهار روز الکی عقب افتاد بعدشم یه پریودی خیلی عجیب من حتی آزمایش هم داده بودم اون ماه ولی وقتی بیخیالش شدم خدا ناامیدم نکرد

با من بحث نکنید 🤷
عزیزم یکم صبر داشته باش یکی دو روز بگذره منم اوایل اقدامم به خودم قول دادم بی خیال باشم و زیاد بهش ف ...

من مدتیه خیلی بیخیالم ولی این ماه قشنگ دیوونه شدم 

میبینی دارم کار خونه انجام میدم یهو اشکام میریزه 

خیلی بی قرارم ودلم گرفته هروزم دارم بیبی چک میزارم