از تصور اینکه تو اونجای به اون تنگیو کوچیکی هی بالا پایین میپره و چقد رو مخشه دلم به رحم میااااد گناه داره بچم🥲 الان سوالم اینه که طبیعیه این سکسکه هاش و مختص خودشه یا اینکه به تغذیه و شرایط منه که باعث میشه سکسکش بگیره؟؟؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
باور کن اون جای گرم و نرم براش خیلییییی قشنگتر از دنیای بیرونه دکترا اینو گفتن که نوزاد وقتی به دنیا میاد اذیت میشه تو دنیای واقعی چون ۹ ماه تو یه جای گرم و امن و خلوت بوده یهو چششو جای شلوغ پرنور و پر صدا باز میکنه و گریه میکنه😂😂😂😂
چه دروغ عجیبی بود اینکه گفتند همه چیز میگذرد،اما بعضی چیزها از آدم نمی گذرند.بعضی درد ها نمیروند،فقط آن قدر ساکت می شوند که خیال میکنی درمان شده ای.بعد یک شب،درست وقتی همه چیز آرام است،برمیگردند و چنان گلویت را می فشارند که میفهمی تمام این مدت، درد فقط منتظر فرصتی بوده است تا دوباره خودش را به تو ثابت کند.🙂💔
دلم ضعف رررررفت...انشاالله صحیح و سالم فرشته کوچولو هاتون رو بغلتون بگیرین ..آمین
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس