2777
2789
عنوان

سکسکه جنین😍

196 بازدید | 18 پست

بچه ها من بچم خیلی تو شکمم سکسکه میکنه

تقریبا روزی ۲ ۳ بارشو متوجه میشم

از تصور اینکه تو اونجای به اون تنگیو کوچیکی هی بالا پایین میپره و چقد رو مخشه دلم به رحم میااااد گناه داره بچم🥲 الان سوالم اینه که طبیعیه این سکسکه هاش و مختص خودشه یا اینکه به تغذیه و شرایط منه که باعث میشه سکسکش بگیره؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن اون جای گرم و نرم براش خیلییییی قشنگتر از دنیای بیرونه دکترا اینو گفتن که نوزاد وقتی به دنیا میاد اذیت میشه تو دنیای واقعی چون ۹ ماه تو یه جای گرم و امن و خلوت بوده یهو چششو جای شلوغ پرنور و پر صدا باز میکنه  و گریه میکنه😂😂😂😂

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

[QUOTE=326571296]عزیزم ریه‌اش داره آماده میشه برای تنفس  نشانه سالم بودنشه نی‌نی منم خیبی سکسکه خدایاااا😍 شکر که نشونه سالم بودنه

نینی شما هم ایشالا صحیح و سالم تو بغلتون باشه به زودی😍🥰

باور کن اون جای گرم و نرم براش خیلییییی قشنگتر از دنیای بیرونه دکترا اینو گفتن که نوزاد وقتی به دنیا ...

ولی من با اینکه نه دیدمش نه میدونم چه شکلیه نه میشناسمش، دلم براش تنگ شده و میخوام ببینمش🥲🥲🥲🥰

دلم ضعف رررررفت...انشاالله صحیح و سالم فرشته کوچولو هاتون رو  بغلتون بگیرین ..آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چن هفته ای عزیزم من ک صبرم تموم شد دخترم و بغل بگیرم

من هفته ۳۱ ام داره تموم میشه میرم تو ۳۲

منم خیلی خیلی دلم میخواد ببینمش

دکترم دیشب تاریخ زایمان بهم داد

کارم شده هی تقویمو چک کردن😀

چقد با محبتی شما🥰🥰🥰 ممنونم از دعای قشنگت عزیزم♥️🌹

🫂دعا کن منم همچین حس نابی رو تجربه کنم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
🫂دعا کن منم همچین حس نابی رو تجربه کنم.

اومدم امضاتو خوندمو برات دعا کردم عزیزم♥️

مطمئنم که خدا به وقتش یه فرشته میذاره تو دامنتو تمامشو تجربه میکنی🌹🥰 انشاءالله که به زودی به خواسته دلت برسی🌹

چرا من انقد ذوق کردم🥺😍 ایشالا صحیح وسالم بغلش بگیری

چون یه احساسیه که فقط یه جنس زن و یک مادر میتونه داشته باشه.😍🥰 شما هم یه روزی تجربش میکنی🥰

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم🌹