2777
2789
عنوان

ی خواب عجیب دیدم 😍😅🩷

172 بازدید | 10 پست

من تا حالا سه بار این خوابو دیدم 

ی بار حرم امام حسین دو بار حرم امام رضا 

میبینم رفتم زیارت 

ولی ضریحی نیس میرم تو قبرشونو زیارت میکنم حاجتمو میخام 

تعبیرش چیه؟

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ان شالله حاجت روایی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه خواب خوبی قطعا تعبیر خیلی خوبی داره تعبیر حاجت روایی باشه انشاالله

تو خاب میگفتم ک ی ختم پیدا کنم برا امام رضا بخونم ک حاجتمو بدن

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

چه خواب خوبی قطعا تعبیر خیلی خوبی داره تعبیر حاجت روایی باشه انشاالله

ین خابپ سه بار ک ین جوری میبینم 

ی بار حرم امام حسین دیدم 

گفتن کسیو راه نمیدیم شما بیاین فقط 

با گریه از امام میخاستم تو‌همین  واقعیا اذون صب گوشیم ب صدا در اومد 

پا شدم هم  تو عالم خاب بودم ولی میدونستم بیدار شدم 

گفتم امام حسین قول داده زندگیمو درس کنع🥲

ین خابپ سه بار ک ین جوری میبینم  ی بار حرم امام حسین دیدم  گفتن کسیو راه نمیدیم شما بیای ...

قطعا این کارو میکنه حاجتتونو میده

هم امام حسین خیلی حاجت میده که من بارها ازشون حاجت گرفتم،هم امام رضا که پدر جدمون امام جواده

قربونشون برم باب الحوائج هستن❤️

خوش به سعادتتون با خوابی که دیدید

قطعا این کارو میکنه حاجتتونو میده هم امام حسین خیلی حاجت میده که من بارها ازشون حاجت گرفتم،هم امام ...

خیلی ممنونم 

لطفا دعام میکنید