2821
2789
عنوان

خیانت همسرم:)

4026 بازدید | 143 پست

ما چند سال باهم بودیم!چندبار مچشو گرفتم گفتم عب نددره چشمش ترسید و خیلی سر ب زیر شد حتی تو خیابون سر بالا نمیاره

دیشب گوشیش چک کردم دیدم با ی زنه صجبت میکنه

فقط صحبت کردن من چتاشونو خوندم ینی بیرون ...اصلا!دختره از شهر دیگس ولی میدونه این متاهله

عکس لختی و س..س چت و..بهش گفته بودم بار دیگع ازت ببینم جدا میشم ازت:)میخوام برم:)میخوام ولش کنم

من بهش فرصت دادم و اون دوباره خراب گرد

جداشو 

اصلا هم درنگ نکن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

💔

توبه ی گرگ مرگه....

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نیم ساعت قبلش میگفت دوست دارم و فلان ولی بعدش دیدم به به چ چیزای تو گوشیش داره

مردا میتونن با وجود خیانت کردن هنوزم دوست داشته باشن شخصیتشون با زنا متفاوته

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

تو فک میکنی این مردو ول کنی مردای دیگه ایجور نیستن ؟؟؟؟تو فکر میکنی شوهر ما خیانت نمیکنه 

منبمون و درستش کن 

بمون و اذیتش کن 

کنار نکن 

که ی عمر بگی از بی عرضگیم زندگیمو دادم دست دیگری چون بعد از این میشی ی زن مطعلقه که مردا برا خوشگذرونی اولین کیسشون میشی