دوسه تا مطلب بهت میگم ...خداروشکر کن که شوهرت ولخرجه اگه مثله شوهره من خسیس بود خوب بود ؟ارزو به دل موندم منوببره بازار لباس بخرم وقتی میرم فروشگاه مواد غذایی بخرم قسمت تنقلات میشه دستمومیکشه که نبینم چندماهه هوس دنت زعفرونیکردم پس خداروشکرکن خسیس نیست .دوم اینکه واسش وام خونگی قسط درست کن حتی شده به دروغ بگو مادرم یا خواهرم قرعه کشی داره دوتا بنویسم ماهیانه یکپولی بگیر بزار کنار ازاخر هم زیادشد بگو نفر آخر آخر بنامممون افتاده سریع طلا بخر بزار کنار...سوم اینکه اشکال نداره بزار خرج کنه اون خصلتش همینه من خودم مطلقه بودم با مردهای متاهلی که خیانت میکردن میگفتم همین خرج رو برید برای زن وبچتون کنید میگفتن همشون وقتی یک مانتو مثلا دومیلیونه میخایم واسش بخریم اینقدرررر میگن حیف حیف حیف حیف میرم تو ذوقمون یا بکاری میخایم کنیم خودشونو لایق این پول این مانتو برند نمیدونن ماهم برای یکنفر دیگه خرج کردن وخرداتگی مون رو نشون میدیم خرج کردن برای زن نشانه قدرت خواهرم دقیقا اینقدرررر گیر میداد به شوهرش آخه خیلییی ولخرج بود اینقدرررر غر زد ازاخر شوهرش رفت واسه یک زن دیگه اینقدرررر خرج کرد خواهرمم داره طلاق میگیره ...عزیزم خدا بخواد بهت خونه وماشگبن بده میده اصلا برای این پولهای زیاد و کم گیر نده به شوهرت