2777
2789
عنوان

23 سالمه ولی به هیجا نرسیدم😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 58 پست
ببین‌چرا شوهرت سرد شده؟سعی کن رابطت با شوهرت خوب بشه

از بعد ازدواجمون بعد‌به سو تفاهم بزرگ که هیچ وقت نمیخواد باور کنه که اشتباه متوجه شده همون موقع گفت بیا جدا شیم ولی من عقلم نمی‌کشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیکل دارم یعنی میشه ؟ شوهر نامردمم با اینکه میدونست عاشق درس و مدرسه ام نذاشت برم

از پدرت ناراحت باش عزیزم نه از شوهرت

پدرت باید میزاشت درس بخونی

دل بده به همسرت برای ساختن یه زندگی خوب

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
نه بابا کجاش بهتره  تو الا بری دانشگاه فرهنگیان میشی یه زن متاهل با سه تا بچه ترگل ورگل من چی؟ ...

شوهری که دوسم نداری چه فایده ؟

خودم از درون احساس تهی بودن میکنم به هیچ آرزوم نرسیدم همش تو خونه. ام به خاطر بچه هام 

حتی خونواده خوبی هم ندارم که با اونا خوش باشم و یکم حالم خوب شه در ماه یه بار شاید برم‌ پیش شون که اونام به جز مادرم هیچکدوم دوستمون ندارن اصلا نمیخوان بریم

همه اندامم بهم ریخته تو این سن و شوهرمم بهم

تیکه میندازه حتی چشم چرون هم هست و همش می‌ره بیرون

شوهرمو اجازه درس خوندن بهم نمیده 

دانشگاه فرهنگیان شنیدم تا 24 سال قبول می‌کنه 

تو چرا درس نخوندی عزیزم ؟

عزیزم هم سنیم منم یه بچه پیش دبستانی دارم خیلی دلم میخواد درسمو ادامه بدم ولی میترسم موفق نشم

اگه شوهرت میزاره ادامه بده حتما موفق میشی 🌹

تا چه مقطعی خوندی؟

2790
2778
2791
2779
2792